Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 46.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2020Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямФіліпчук, Віталій Петрович; Filipchuk, Vitalii
2021Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошнаКапітанова, Тетяна Миколаївна; Kapitanova, Tetiana
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКлименко, Орина Юріївна; Klymenko, Oryna
2021Обґрунтування конструктивних параметрів боксового обладнання для утримання великої рогатої худобиГеймур, Олександр Сергійович; Heimur, Oleksandr
2021Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів двороторного вакуумного насоса доїльної установкиПащенко, Артем Олегович; Pashchenko, Artem
2021Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів сепаратора рідкого гноюПанасенко, Владислав Анатолійович; Panasenko, Vladyslav
2021Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів робочих органів для прикочування ґрунтуРаєвський, Олексій Олегович; Raievskyi, Oleksii
2021Обґрунтування технологічних параметрів процесу теплообміну в потоково-технологічних лініях теплового обробітку молокаПохиленко, Ростислав Володимирович; Pokhylenko, Rostyslav
2021Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів бункерного роздавача кормів свиноматкамТеліпко, Володимир Миколайович; Telipko, Volodymyr