Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4195
Назва: | Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu teplovoi obrobky kharchovykh produktiv infrachervonym vyprominiuvanniam |
Автори: | Філіпчук, Віталій Петрович Filipchuk, Vitalii |
Ключові слова: | процес protses теплова обробка teplova obrobka ІЧ-нагрівач ICH-nahrivach температура temperatura тривалість tryvalist комбінований процес kombinovanyi protses сушіння sushinnia інтерсифікація intersyfikatsiia ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Філіпчук В. П. Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Філіпчук Віталій Петрович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 116 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є обґрунтування напрямку інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та визначення показників якості готових продуктів. Об’єктом дослідження є процес теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та технологічний процес виробництва м’ясних січених виробів. Предметом дослідження є м’ясні вироби, жарені ІЧ-випромінюванням. Metoiu roboty ye obgruntuvannia napriamku intensyfikatsii teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta vyznachennia pokaznykiv yakosti hotovykh produktiv. Obiektom doslidzhennia ye protses teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva miasnykh sichenykh vyrobiv. Predmetom doslidzhennia ye miasni vyroby, zhareni ICh-vyprominiuvanniam. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Філіпчук В.П..pdf | 2,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.