Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4195
Назва: Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Інші назви: Obgruntuvannia protsesu teplovoi obrobky kharchovykh produktiv infrachervonym vyprominiuvanniam
Автори: Філіпчук, Віталій Петрович
Filipchuk, Vitalii
Ключові слова: процес
protses
теплова обробка
teplova obrobka
ІЧ-нагрівач
ICH-nahrivach
температура
temperatura
тривалість
tryvalist
комбінований процес
kombinovanyi protses
сушіння
sushinnia
інтерсифікація
intersyfikatsiia
ефективність
efektyvnist
дослідження
doslidzhennia
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Філіпчук В. П. Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Філіпчук Віталій Петрович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 116 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є обґрунтування напрямку інтенсифікації теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та визначення показників якості готових продуктів. Об’єктом дослідження є процес теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням та технологічний процес виробництва м’ясних січених виробів. Предметом дослідження є м’ясні вироби, жарені ІЧ-випромінюванням. Metoiu roboty ye obgruntuvannia napriamku intensyfikatsii teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta vyznachennia pokaznykiv yakosti hotovykh produktiv. Obiektom doslidzhennia ye protses teplovoi obrobky kharchovykh produktiv ICh-vyprominiuvanniam ta tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva miasnykh sichenykh vyrobiv. Predmetom doslidzhennia ye miasni vyroby, zhareni ICh-vyprominiuvanniam.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4195
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Філіпчук В.П..pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.