Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Оцінка якості і безпечності яловичини в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівІльченко, В. В.; Ilchenko, V. V.
2020Визначення мікробіологічної безпечності м’яса в умовах Запорізької регіональної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівПриходько, Катерина Сергіївна; Prykhodko, Kateryna Serhiivna
2022Методи оцінювання якості і безпечності продуктів забою свиней в умовах Петриківської лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку Дніпропетровської областіСтроценко, Ігор В’ячеславович; Strotsenkovo, Igor Vyacheslavich
2022Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійський кролів за змішаного еймеріозу з різним рівнем інтенсивності інвазії в умовах лабораторії Дніпропетровської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівРевуцька, К. А.; Revutska, K. A.
2021Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійських кролів за еймеріозу і спірохетозу в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівРабаєва, А. О.; Rabaeva, A.