Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Комплексне оцінювання консервів м’ясних тушкованих яловичих різних товаровиробників в умовах Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університетуГузь, Вадим Романович; Huz, Vadym Romanovych
2020Комплексний аналіз якості вологих та сухих кормів для котів в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівЖихарєва, Надія Юріївна; Zhykharieva, Nadiia Yuriivna
2020Комплексна оцінка якості сичужних сирів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» міста ПавлоградГаджарова, С. В.; Hadzharova, S. V.
2020Визначення мікроструктурних критеріїв складу фаршу м'ясних напівфабрикатів у тістовій оболонці в умовах науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університетуСміюха, Д. В.; Smiiukha, D. V.
2020Дослідження гомогенізованих консервів дитячого харчування методом мікроструктурного аналізу в умовах науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університетуЧехлистова, Г. О.; Сhehlystova, G. O.