Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3654
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГузь, Вадим Романович-
dc.contributor.authorHuz, Vadym Romanovych-
dc.date.accessioned2021-03-09T11:43:55Z-
dc.date.available2021-03-09T11:43:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГузь В. Р. Комплексне оцінювання консервів м’ясних тушкованих яловичих різних товаровиробників в умовах Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університету : магістер. дипломна робота : 212, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза / Гузь Вадим Романович ; наук. керівник Лєщова М. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т ветеринарної медицини , Каф. нормальної та патологічної анатомії с.-г. тварин. – Дніпро, 2020. – 74 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3654.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3654-
dc.description.abstractВстановлено що в торгівельних мережах міста Дніпро консерві м’ясні яловичі представлені нешироким асортиментом, реалізуються з торгівельних стелажів за середньою ціною 165,97 грн/кг. Маркування консервів відповідає існуючим вимогам. За зовнішнім виглядом та органолептичними показниками усі зразки консерви м'ясної відповідали нормативним вимогам. Мікробіологічними дослідженнями встановлено, що всі зразки м’ясних консервів відповідали вимогам промислової стерильності. Загальна кількість мікроорганізмів не перевищувала нормативні показники, патогенних мікроорганізмів, у тому числі родів Salmonella, Clostridim, Staphylococcus aureus та цвілевих грибів і дріжджів не виявлено. Мікроструктурним аналізом встановлено, що основними структурними компонентами консервів м'ясних яловичих є м’язова, сполучна і жирова тканини, білково-жирова емульсія, спеції та карагенан, їх кількісне співвідношення варіює у широких межах залежно від виробника. It has been established that canned beef meat is represented in the Dnipro city retail chains by a narrow variety, and it is sold from trading shelves at an average price of 165.97 UAH / kg. Labelling of canned meat complies with existing requirements. By the appearance and organoleptic characteristics, all samples of canned meat corresponded to regulatory requirements. Microbiological studies showed that all samples of canned meat met the requirements of industrial sterility. The total number of microorganisms did not exceed the normative indicators. Pathogenic microorganisms, including Salmonella sp., Clostridium sp., Staphylococcus aureus, as well as mold and yeast were not detected. The microstructural analysis found that the main structural components of canned beef meat are muscles, connective and fatty tissue, protein-fat emulsion, spices and carrageenan, their quantitative ratio varies widely depending on the manufacturer.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectм′ясна сировинаuk
dc.subjectraw meatuk
dc.subjectконсерви м′ясніuk
dc.subjectcanned meatuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectorganoleptic propertiesuk
dc.subjectмікроструктурний аналізuk
dc.subjectmicrostructural analysisuk
dc.titleКомплексне оцінювання консервів м’ясних тушкованих яловичих різних товаровиробників в умовах Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університетуuk
dc.title.alternativeIntegrated assessment of canned beef stews from various manufacturers at the Scientific Research Centre for Biosafety and Environmental Control of Agro-Industrial Complex of the Dnipro State Agrarian and Economic Universityuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра анатомії, гістології і патоморфології тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гузь В.Р..pdf3,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.