Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3661
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІльченко, В. В.-
dc.contributor.authorIlchenko, V. V.-
dc.date.accessioned2021-03-09T13:07:44Z-
dc.date.available2021-03-09T13:07:44Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationІльченко В. В. Оцінка якості і безпечності яловичини в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів : магістер. дипломна робота : 212, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза / Ільченко В. В. ; наук. керівник Бібен І. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т ветеринарної медицини , Каф. паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. – Дніпро, 2020. – 71 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3661.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3661-
dc.description.abstractВ роботі вивчено оцінку якості і безпечності яловичини в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби України Проведено аналіз роботи лабораторії щодо встановлення якості і безпечності яловичини за вмістом у м’ясі токсичних елементів, пестицидів, мікотоксинів, нітрозамінів, гормональних препаратів, а також за мікробіологічними і радіологічними показниками. Досліджено органолептичні, мікробіологічні та біохімічні показники яловичини під час первинної обробки та в період її зберігання. Вивчено вплив санітарно-гігієнічних умов виробництва м’ясопереробних підприємств та термінів зберігання на санітарно-бактеріологічні показники яловичини та визначено економічні втрати від її холодильної обробки. The article evaluates the quality and safety of beef in the conditions of Dnipropetrovsk Regional State Laboratory of the State Consumer Service of Ukraine. indicators. The organoleptic, microbiological and biochemical parameters of beef during primary treatment and during its storage were investigated. The influence of sanitary and hygienic conditions of production of meat-processing enterprises and shelf life on the sanitary-bacteriological indicators of beef has been studied and the economic losses from its refrigeration processing have been determined.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperatureuk
dc.subjectяловичинаuk
dc.subjectbeefuk
dc.subjectм'ясоuk
dc.subjectmeatuk
dc.subjectконтрольuk
dc.subjectcontroluk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectqualityuk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectsafetyuk
dc.titleОцінка якості і безпечності яловичини в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівuk
dc.title.alternativeEvaluation of quality and safety of beef in the conditions of Dnipropetrovsk regional state laboratory of the State Consumer Service of Ukraineuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільченко В.В..pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.