Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3664
Назва: Профілактика поширення токсикоінфекцій через молочну продукцію в умовах Запорізької регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Інші назви: Profilaktyka poshyrennia toksykoinfektsii cherez molochnu produktsiiu v umovakh Zaporizkoi rehionalnoi derzhavnoi laboratorii derzhavnoi sluzhby Ukrainy z pytan bezpechnosti kharchovykh produktiv ta zakhystu spozhyvachiv
Автори: Лобинцева, Н. О.
Lobyntseva, N. O.
Ключові слова: управління якістю
quality management
ветеринарно-санітарна експертиза молока
veterinary and sanitary examination of milk
безпечність
safety
якість продукції
product quality
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Лобинцева Н. О. Профілактика поширення токсикоінфекцій через молочну продукцію в умовах Запорізької регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів : магістер. дипломна робота : 212, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза / Лобинцева Н. О. ; наук. керівник Бібен І. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т ветеринарної медицини , Каф. паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. – Дніпро, 2020. – 69 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3664.
Короткий огляд (реферат): Результатами власних досліджень встановлено, що впродовж 2019 р. у Регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби в Запорізькій області було досліджено 2754 зразка молока та молочних продуктів. За результатами досліджень молока були вибраковані дві партії, одна – в зв’язку з фальсифікацією водою, друга з позитивною реакцією на субклінічний мастит, що склало 340 л. Встановлено, що сметана та кисломолочний сир домашнього виготовлення, які надходили на продаж, відповідали вимогам держстандарту і були реалізовані без обмежень. Збудників токсикоінфекцій у молочній продукції виявлено не було. The results of our own researches show that during 2019 2754 samples of milk and dairy products were examined at the Regional State Laboratory of the State Consumer Service in Zaporizhzhya region. According to the results of milk studies, two lots were selected, one in connection with falsification of water, the other with a positive response to subclinical mastitis of 340 liters. It was found that the home-made sour cream and sour milk cheese were in compliance with the state standard and were implemented without restriction. Causes of toxic infections in dairy products have not been identified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3664
Розташовується у зібраннях:Кафедра паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лобинцева Н.О..pdf807,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.