Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3679
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриходько, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorPrykhodko, Kateryna Serhiivna-
dc.date.accessioned2021-03-10T09:37:05Z-
dc.date.available2021-03-10T09:37:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПриходько К. С. Визначення мікробіологічної безпечності м’яса в умовах Запорізької регіональної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів : магістер. дипломна робота : 212, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза / Приходько Катерина Сергіївна ; наук. керівник Бібен І. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т ветеринарної медицини , Каф. паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. – Дніпро, 2020. – 70 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3679.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3679-
dc.description.abstractВ дипломній роботі розглянуто питання мікробіологічної безпечності м’яса. Робота виконана в умовах Запорізької регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Дипломна робота містить наступні завдання: проведення мікробіологічних досліджень м’яса, вивчення питання щодо мікробіологічної безпечності м’яса в Запорізькій області та проведення аналізу і висновків виконаної роботи. Аналіз результатів мікробіологічних досліджень зразків м'яса з свинини придбаного у роздрібній торгівлі показав, що при найменшому коливанні температурного режиму та недотриманні санітарно-гігієнічних вимог, показники мікробіологічного забруднення, такі як кМАФАнМ та БГКП можуть викликати занепокоєння щодо безпечності та якості м’яса. А також враховуючи статистичні дані по позитивним результатам мікробіологічних досліджень, можна сказати, що питання мікробіологічної безпечності м’яса в місті Запоріжжі та області є актуальним. The thesis covers the issue of microbiological meat safety. The work was performed in the Zaporizhia Regional State Laboratory of the State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection. The thesis contains such following assignments as: conducting microbiological research of meat, studying the issue of microbiological meat safety in Zaporizhzhia region, analysis and conclusions based on the results. An Analysis of the results of microbiological studies of chilled pork meat purchased at retail has shown that with the slightest fluctuations in temperature and non-compliance with sanitary and hygienic requirements, microbiological contamination indicators such as kMAFANM and Coliform bacteria can cause concerns about quality and meat safety. And taking in account the statistics on the positive results of microbiological research, it can be said that the issue of microbiological meat safety in the city and Zaporizhzhia region is relevant.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectпоживне середовищеuk
dc.subjectnutrient mediumuk
dc.subjectм'ясоuk
dc.subjectmeatuk
dc.subjectм'ясні продуктиuk
dc.subjectmeat productsuk
dc.subjectмікробіологічна безпечністьuk
dc.subjectmicrobiological safetyuk
dc.subjectмікробіологічні показникиuk
dc.subjectmicrobiological indicatorsuk
dc.subjectкМАФАнМuk
dc.subjectkMAFANMuk
dc.subjectSalmonellauk
dc.subjectSalmonellauk
dc.subjectListeria monocytogenesuk
dc.subjectListeria monocytogenesuk
dc.titleВизначення мікробіологічної безпечності м’яса в умовах Запорізької регіональної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівuk
dc.title.alternativeDetermination of microbiological meat safety in terms of Zaporizhzhia regional laboratory of the State service of Ukraine on food safety and consumer protectionuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра паразитології та ветеринарно-санітарної експертизи. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Приходько К.С..pdf2,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.