Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3685
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сузіков, Р. О. | - |
dc.contributor.author | Suzikov, R. O. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-10T11:21:14Z | - |
dc.date.available | 2021-03-10T11:21:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Сузіков Р. О. Ветеринарна санітарія і гігієна в умовах приватного акціонерного товариства АПК-Інвест Покровського району Донецької області : магістер. дипломна робота : 212, Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза / Сузіков Р. О. ; наук. керівник Зажарський В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т ветеринарної медицини , Каф. епізоотології та інфекційних хвороб тварин. – Дніпро, 2020. – 83 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3685. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3685 | - |
dc.description.abstract | У системі заходів, що забезпечують ветеринарно-санітарне благополуччя на м’ясопереробних підприємствах, вирішальне значення має своєчасне та якісне проведення комплексу спеціальних заходів, серед яких найголовніше місце належить дезінфекції об’єктів ветеринарного контролю та гігієні персоналу. В дипломній роботі викладно дослідження щодо заходів для підтримання санітарно гігієнічного стану на переробному м’ясопереробному підприємстві, самі заходи, та лабораторне підтвердження їх ефективності. За результатами досліджень з’ясували технологічний графік проведення почерговості та періодичності для підтримання санітарно-гігієнічного стану на об’єктах держветсанконтролю та нагляду. Лабораторно підтвердили доцільність та якість цих заходів. In the system of measures that ensure veterinary and sanitary well-being at meat processing enterprises, timely and high-quality implementation of a set of special measures is crucial, among which the main place belongs to the disinfection of veterinary control facilities and staff hygiene. The thesis contains research on measures to maintain sanitary and hygienic conditions at the meat processing plant, the measures themselves, and laboratory confirmation of their effectiveness. According to the results of research, we found out exactly what procedures are performed and their sequence, frequency, to maintain the sanitary and hygienic condition at the proper level. Laboratory confirmed the feasibility and quality of these measures. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | очищення | uk |
dc.subject | cleaning | uk |
dc.subject | дезінфекція | uk |
dc.subject | disinfection | uk |
dc.subject | ветеринарна-санітарія і гігієна | uk |
dc.subject | sanitary and hygienic measures | uk |
dc.subject | мийка | uk |
dc.subject | washing | uk |
dc.title | Ветеринарна санітарія і гігієна в умовах приватного акціонерного товариства АПК-Інвест Покровського району Донецької області | uk |
dc.title.alternative | Veterinary sanitation and hygiene in the conditions of private joint-stock company" APK-invest Pokrovsky district of Donetsk region | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра інфекційних хвороб тварин. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СУЗІКОВ Р.О..pdf | 793,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.