Кафедра інфекційних хвороб тварин. Магістри : [35] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 35
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійський кролів за змішаного еймеріозу з різним рівнем інтенсивності інвазії в умовах лабораторії Дніпропетровської регіональної державної лабораторії державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівРевуцька, К. А.; Revutska, K. A.
2022Ветеринарно-санітарна експертиза молока в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівКанарейкін, Ю. О.; Kanareikin, Yu. O.
2022Особливості діагностики та лікувально-профілактичні заходи за вірусних ентеритів собак в умовах ветеринарного центру «Bio-Vet» фізичної особи-підприємця «Ромащенко О.П.» Індустріального району міста ДніпроСтрелецький, О. С.; Streletskіy, O. S.
2022Ефективність діагностики та лікування собак за парвовірусного ентериту в умовах клініки ветеринарної медицини «На Соколі» міста ДніпроСарман, Н. С.; Sarman, N. S.
2022Особливості профілактики інфекційних захворювань тварин на території Генічеського району Херсонської областіПіліпас, Л. Д.; Pilipas, L. D.
2022Особливості діагностики та лікувально-профілактичні заходи за чуми м’ясоїдних у собак в умовах ветеринарної клініки «Велес» фізичної особи-підприємця «Перетятько О.В.» міста ДніпроПасічник, Н. А.; Pasichnyk, N. A.
2022Особливості діагностики та лікувально-профілактичні заходи при інфекційному перитоніті котів в умовах ветеринарного комплексу «Передовий» міста ДніпроОлексюк, А. В.; Oleksyuk, A. V.
2022Епізоотологічні особливості сказу тварин Дніпровського району Дніпропетровської областіМакаров, Д. І.; Makarov, D. I.
2022Діагностика та лікувально-профілактичні заходи за інфекційного трахеобронхіту собак в умовах клініки ветеринарної медицини «Айболітна на Бульварі» фізичної особи-підприємця «Капакли К.С.» міста ДніпроКалінін, І. А.; Kalinin, I. A.
2022Особливості діагностики та лікувально-профілактичні заходи за каліцивірозу у котів в умовах ветеринарної клініки «Велес» фізичної особи-підприємця «Перетятько О.В.» міста ДніпроГупало, Ю. С.; Gupalo, Y. S.
2022Структура антибіотикорезистентності збудників ранових інфекцій дрібних тварин у Дніпропетровській областіГринь, Я. І.; Grin, Ya. I.
2022Особливості діагностики та лікувально-профілактичні заходи за бореліозу собак в умовах ветеринарної клініки «Звірятко» міста ДніпроГригоренко, В. С.; Grigorenko, V. S.
2022Особливості діагностики та лікування за парвовірусного ентериту собак в умовах Клініко-діагностичного центру ветеринарної медицини «UniVet» Дніпровського державного аграрно-економічного університетуБондаренко, І. В.; Bondarenko, I. V.
2022Оцінка антибактеріальної активності препаратів колоїдного срібла за кон’юнктивіту собак в умовах ветеринарної клініки «Vet Life Clinic» міста ДніпроБілогуб, С. С.; Bilogub, S. S.
2021Оцінка безпечності та якості сиру кисломолочного в умовах навчальної лабораторії кафедри епізоотології та інфекційних хвороб тварин Дніпровського державного аграрно-економічного університетуЩурінова, Марина Максимівна; Shchurinova, Maryna
2021Особливості діагностики та лікування дерматомікозів кролів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Олбест» міста ДніпроТрегубов, П. С.; Tregubov, P. S.
2021Діагностика та лікування чуми м'ясоїдних в умовах ветеринарної клініки «На Рабочей» міста ДніпроСоколова, А. В.; Sokolova, A. V.
2021Моніторинг антибіотикорезистентності гемолітичних штамів Escherichia coli в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівІльїна, А. О.; Il'ina, A. O.
2021Особливості ветеринарно-санітарної експертизи меду в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачівЛіхачова, Д. Р.; Likhacheva, D. R.
2021Епізоотологічні особливості сказу тварин у Генічеському районі Херсонської областіБойко, О. Р.; Boiko, O. R.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 35