Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3695
Назва: Обґрунтування резервів зниження собівартості продукції на підприємстві
Інші назви: Obgruntuvannia rezerviv znyzhennia sobivartosti produktsii na pidpryiemstvi
Автори: Ступак, Ілля Ігорович
Stupak, Illia
Ключові слова: витрати виробництва
production costs
собівартість
cost
резерви
reserves
підприємство
enterprise
виробництво
production
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ступак І. І. Обґрунтування резервів зниження собівартості продукції на підприємстві : магістр. дипломна робота : 051 Економіка / Ступак Ілля Ігорович ; наук. керівник Сітковська Алла Олександрівна ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. економіки. – Дніпро, 2021. – 88 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3695
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність категорії «собівартість». Розкриті підходи та методи визначення собівартості продукції аграрних підприємств, досліджені фактори, що впливають на її зниження. Проведено оцінку рівня і структури собівартості сільськогосподарської продукції аграрного підприємства. Обґрунтовані резерви зниження собівартості сільськогосподарської продукції з урахуванням її фактичного рівня та вплив на ефективність господарювання. Rozghlianuto sutnist katehorii «sobivartist». Rozkryti pidkhody ta metody vyznachennia sobivartosti produktsii ahrarnykh pidpryiemstv, doslidzheni faktory, shcho vplyvaiut na yii znyzhennia. Provedeno otsinku rivnia i struktury sobivartosti silskohospodarskoi produktsii ahrarnoho pidpryiemstva. Obgruntovani rezervy znyzhennia sobivartosti silskohospodarskoi produktsii z urakhuvanniam yii faktychnoho rivnia ta vplyv na efektyvnist hospodariuvannia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3695
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ступак І.І..pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.