Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3707
Назва: Організація маркетингової діяльності підприємства та шляхи її вдосконалення
Інші назви: Orhanizatsiia marketynhovoi diialnosti pidpryiemstva ta shliakhy yii vdoskonalennia
Автори: Британ, Кирило Вікторович
Brytan, Kyrylo
Ключові слова: маркетинг
marketing
маркетингова система
marketing systema
маркетингова стратегія
marketing strategy
маркетингові комунікації
marketing communications
інтегровані маркетингові комунікації
integrated marketing communicatio
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Британ К.В. Організація маркетингової діяльності підприємства та шляхи її вдосконалення : магістр. дипломна робота : 075 Маркетинг / Британ Кирило Вікторович ; наук. керівник Абрамович Інна Ананієвна ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. маркетингу. – Дніпро, 2020. – 105 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3707
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретичні аспекти організації маркетингової діяльності підприємства; надана організаційно-економічна характеристика ТОВ «ЦЕНТР-ШИНА ГРУП», охарактеризовано сучасний стан організації маркетингу та здійснено аналіз середовища підприємства; розроблені заходи вдосконалення управління системою маркетингу в ТОВ «ЦЕНТР-ШИНА ГРУП». Doslidzheno teoretychni aspekty orhanizatsii marketynhovoi diialnosti pidpryiemstva; nadana orhanizatsiino-ekonomichna kharakterystyka TOV «TsENTR-ShYNA HRUP», okharakteryzovano suchasnyi stan orhanizatsii marketynhu ta zdiisneno analiz seredovyshcha pidpryiemstva; rozrobleni zakhody vdoskonalennia upravlinnia systemoiu marketynhu v TOV «TsENTR-ShYNA HRUP».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3707
Розташовується у зібраннях:Кафедра маркетингу. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Британ К.В..pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.