Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/387
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМасляєва, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorMaslyaeva, Оlga-
dc.contributor.authorСітковська, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorSitkovska, Alla-
dc.contributor.authorКравченко, Микола Володимирович-
dc.contributor.authorKravchenko, Mukola-
dc.date.accessioned2018-10-11T10:25:37Z-
dc.date.available2018-10-11T10:25:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМасляєва О. О. Аналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємства [Електронний ресурс] / О. О. Масляєва, А. О. Сітковська, М. В. Кравченко // Інфраструктура ринку. – 2017. - № 3. - С. 51-54. - URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/387uk
dc.identifier.issnISSN (Online): 2519-2868-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/387-
dc.descriptionУ статті розглянуто фактори, які впливають на економічну стійкість підприємств. Визначено актуальність проблеми забезпечення економічної стійкості підприємства, що характеризується високим рівнем невизначеності, жорсткої конкуренції та різноманітністю ризиків. Визначено, що саме пристосування до змін, які відбуваються на ринку, стає суттєвою перевагою підприємств у боротьбі з конкурентами. The article examines the factors that affect the economic stability of businesses. Determined urgency of ensuring economic viability characterized by high levels of uncertainty, tough competition and a variety of risks. Determined that it adapt to changes in the market is an essential business advantage in the struggle with competitorsuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПричорноморський науково-дослідний інститут економіки та інноваційuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectsustainable developmentuk
dc.subjectметодичні підходиuk
dc.subjectmethodological approachesuk
dc.subjectмолокопереробне підприємствоuk
dc.subjectmilk processing enterprisesuk
dc.subjectінтегровані системиuk
dc.subjectintegrated systemuk
dc.titleАналіз та оцінка конкурентних переваг молокопереробного підприємстваuk
dc.title.alternativeТhe analysis and assessment of competitive advantages of dairy enterprises annotationuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf246,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.