Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3984
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальчук, Єлизавета Олександровна-
dc.contributor.authorKovalchuk, Yelyzaveta-
dc.date.accessioned2021-03-22T12:18:08Z-
dc.date.available2021-03-22T12:18:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКовальчук Є. О. Обґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві круп : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ковальчук Єлизавета Олександровна ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 123 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3984uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3984-
dc.description.abstractОб'єкт дослідження: об'єктом дослідження з'являється фізико хімічні властивості та фракційний склад круп'яних культур, таких як гречка і овес. Метою роботи: метою дослідження є обгрунтування рослинних параметрів процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві круп. Методи дослідження: включаючи проведення лабораторних досліджень з моделювання гідротермічної обробки зразків круп'яної сировини. Короткий аналіз досліджень які проводились в роботі (що досліджено, проаналізовано, проведено, виявлено). В результаті проведених досліджень згідно розроблених программ і методик, знайдено основні технологічні параметри вологої і термічної обробки круп'яної сировини в початкових підготовчих процесах, і також, в завершальних, коли в результаті термічної обробки крупи змінюється, тобто, поліпшується фізико-хімічні і біологічні властивості крупи. Запропоновано використання рекомендацій на діючому підприємстві. Obiekt doslidzhennia: obiektom doslidzhennia ziavliaietsia fizyko khimichni vlastyvosti ta fraktsiinyi sklad krupianykh kultur, takykh yak hrechka i oves. Metoiu roboty: metoiu doslidzhennia ye obhruntuvannia roslynnykh parametriv protsesu hidrotermichnoi obrobky zerna pry vyrobnytstvi krup. Metody doslidzhennia: vkliuchaiuchy provedennia laboratornykh doslidzhen z modeliuvannia hidrotermichnoi obrobky zrazkiv krupianoi syrovyny. Korotkyi analiz doslidzhen yaki provodylys v roboti (shcho doslidzheno, proanalizovano, provedeno, vyiavleno). V rezultati provedenykh doslidzhen zghidno rozroblenykh prohramm i metodyk, znaideno osnovni tekhnolohichni parametry volohoi i termichnoi obrobky krupianoi syrovyny v pochatkovykh pidhotovchykh protsesakh, i takozh, v zavershalnykh, koly v rezultati termichnoi obrobky krupy zminiuietsia, tobto, polipshuietsia fizyko-khimichni i biolohichni vlastyvosti krupy. Zaproponovano vykorystannia rekomendatsii na diiuchomu pidpryiemstvi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкруп'яна сировинаuk
dc.subjectkrupiana syrovynauk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjecttekhnolohichnyi protsesuk
dc.subjectрезультатиuk
dc.subjectrezultatyuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectовесuk
dc.subjectovesuk
dc.subjectтермічна обробкаuk
dc.subjecttermichna obrobkauk
dc.subjectобгрунтуванняuk
dc.subjectobhruntuvanniauk
dc.subjectсортуванняuk
dc.subjectsortuvanniauk
dc.titleОбґрунтування процесу гідротермічної обробки зерна при виробництві крупuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu hidrotermichnoi obrobky zerna pry vyrobnytstvi krupuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковальчук Є.О..pdf4,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.