Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4018
Назва: Оптимізація технології виробництва м’яса гусей у селянському фермерському господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei u selianskomu fermerskomu hospodarstvi «Ukraina-2000» Vasylkivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Сокуренко, Владислав Сергійович
Sokurenko, Vladyslav Serhiiovych
Ключові слова: водоплавна птиця
vodoplavna ptytsia
гусівництво
husivnytstvo
виробництво м’яса гусей
vyrobnytstvo miasa husei
вирощування гусей
vyroshchuvannia husei
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Сокуренко В. С. Оптимізація технології виробництва м’яса гусей у селянському фермерському господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Сокуренко Владислав Сергійович ; наук. керівник Горчанок А. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2020. – 69 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4018.
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи була оптимізація технології виробництва м’яса гусей в селянському (фермерському) господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області. Metoiu danoi roboty bula optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei v selianskomu (fermerskomu) hospodarstvi «Ukraina-2000» Vasylkivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4018
Розташовується у зібраннях:Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сокуренко В.С..pdf670,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.