Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4018
Назва: | Оптимізація технології виробництва м’яса гусей у селянському фермерському господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei u selianskomu fermerskomu hospodarstvi «Ukraina-2000» Vasylkivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Сокуренко, Владислав Сергійович Sokurenko, Vladyslav Serhiiovych |
Ключові слова: | водоплавна птиця vodoplavna ptytsia гусівництво husivnytstvo виробництво м’яса гусей vyrobnytstvo miasa husei вирощування гусей vyroshchuvannia husei |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Сокуренко В. С. Оптимізація технології виробництва м’яса гусей у селянському фермерському господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Сокуренко Владислав Сергійович ; наук. керівник Горчанок А. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2020. – 69 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4018. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи була оптимізація технології виробництва м’яса гусей в селянському (фермерському) господарстві «Україна-2000» Васильківського району Дніпропетровської області. Metoiu danoi roboty bula optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei v selianskomu (fermerskomu) hospodarstvi «Ukraina-2000» Vasylkivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4018 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сокуренко В.С..pdf | 670,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.