Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4051
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мовчан, Марина Олегівна | - |
dc.contributor.author | Movchan, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T12:45:46Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T12:45:46Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Мовчан М. О. Обґрунтування енергозберігаючих процесів для сепарації харчової сипкої сировини : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Мовчан Марина Олегівна ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 108 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4051 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4051 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є обґрунтування енергозберігаючих процесів і обладнання для сепарування харчової сипкої сировини, ефективних параметрів процесів сепарування. Об’єктом досліджень є процес сепарування важковідокремлюваних сипких сумішей, конструктивно-кінематичні параметри досліджуваного обладнання і фізико-механічні властивості сумішей. Предметом досліджень є встановлення закономірностей процесу сепарування зерна гороху з врахуванням їх пружних властивостей з конструктивно-технологічними параметрами обладнання. Очевидно, що для вирішення проблеми сепарації важковідокремлюваних зернових сумішей і зниження енергоємності процесів сепарації необхідний всебічний аналіз фізико-механічних властивостей компонентів сумішей, і на підставі цього – пошук нових енергозберігаючих методів і засобів очищення. В основу їх сепарації повинні бути покладені відмінності в менш вивчені властивості: фрикційних, пружних, формі і інших. Потрібно також пошук методів і засобів, в основу сепарації яких покладено принцип поділу, що враховує сукупність фізико-механічних властивостей. Metoiu roboty ye obgruntuvannia enerhozberihaiuchykh protsesiv i obladnannia dlia separuvannia kharchovoi sypkoi syrovyny, efektyvnykh parametriv protsesiv separuvannia. Obiektom doslidzhen ye protses separuvannia vazhkovidokremliuvanykh sypkykh sumishei, konstruktyvno-kinematychni parametry doslidzhuvanoho obladnannia i fizyko-mekhanichni vlastyvosti sumishei. Predmetom doslidzhen ye vstanovlennia zakonomirnostei protsesu separuvannia zerna horokhu z vrakhuvanniam yikh pruzhnykh vlastyvostei z konstruktyvno-tekhnolohichnymy parametramy obladnannia. Ochevydno, shcho dlia vyrishennia problemy separatsii vazhkovidokremliuvanykh zernovykh sumishei i znyzhennia enerhoiemnosti protsesiv separatsii neobkhidnyi vsebichnyi analiz fizyko-mekhanichnykh vlastyvostei komponentiv sumishei, i na pidstavi tsoho – poshuk novykh enerhozberihaiuchykh metodiv i zasobiv ochyshchennia. V osnovu yikh separatsii povynni buty pokladeni vidminnosti v mensh vyvcheni vlastyvosti: fryktsiinykh, pruzhnykh, formi i inshykh. Potribno takozh poshuk metodiv i zasobiv, v osnovu separatsii yakykh pokladeno pryntsyp podilu, shcho vrakhovuie sukupnist fizyko-mekhanichnykh vlastyvostei. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | сепарування | uk |
dc.subject | separuvannia | uk |
dc.subject | суміш | uk |
dc.subject | sumish | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | вологість | uk |
dc.subject | volohist | uk |
dc.subject | горох | uk |
dc.subject | horokh | uk |
dc.subject | енергоємність | uk |
dc.subject | enerhoiemnist | uk |
dc.subject | фрикційні | uk |
dc.subject | fryktsiini | uk |
dc.subject | пружні | uk |
dc.subject | pruzhni | uk |
dc.title | Обґрунтування енергозберігаючих процесів для сепарації харчової сипкої сировини | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia enerhozberihaiuchykh protsesiv dlia separatsii kharchovoi sypkoi syrovyny | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мовчан М.О..pdf | 3,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.