Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4128
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛеонова, Ю. О.-
dc.contributor.authorLeonova, Yu. O.-
dc.date.accessioned2021-03-31T12:49:27Z-
dc.date.available2021-03-31T12:49:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛеонова Ю. О. Удосконалення технологій годівлі курчат-бройлерів кормовими пробіотиками в ТОВ «Птахокомплекс Дніпровський» Нікопольського району, Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Леонова Ю. О. ; наук. керівник Мусіч О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2021. – 79 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4128.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4128-
dc.description.abstractТехнологія виробництва м'яса бройлерів заснована на спеціалізованому вирощуванні молодняку, що відрізняється високою швидкістю росту і життєздатністю, гарним розвитком мускулатури, особливо грудних і ножних м'язів, і ефективним використанням корму. Сьогодні біля 61 % за межами ЄС або 70 % в ЄС компаній надають перевагу саме пробіотикам. У відповідності до постанови ЄС № 1831/2003, пробіотики входять до класу „зоотехнічних добавок” в якості стабілізаторів флори травної системи. В останні роки з’явилася велика кількість пробіотиків, які застосовують з метою нормалізації мікрофлори кишечника і посилення імунних функцій. Питання пошуку нових ефективних шляхів корекції мікрофлори травного тракту є одним з важливих у сучасній ветеринарній медицині. Тому застосування пробіотиків для профілактики й лікування сільськогосподарських тварин та птиці є актуальним питанням сьогоденням. Метою роботи було вивчення впливу пробіотичного препарату «Біосевен» на продуктивність та гематологічні показники курчат-бройлерів.Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa broileriv zasnovana na spetsializovanomu vyroshchuvanni molodniaku, shcho vidrizniaietsia vysokoiu shvydkistiu rostu i zhyttiezdatnistiu, harnym rozvytkom muskulatury, osoblyvo hrudnykh i nozhnykh miaziv, i efektyvnym vykorystanniam kormu. Sohodni bilia 61 % za mezhamy YeS abo 70 % v YeS kompanii nadaiut perevahu same probiotykam. U vidpovidnosti do postanovy YeS № 1831/2003, probiotyky vkhodiat do klasu „zootekhnichnykh dobavok” v yakosti stabilizatoriv flory travnoi systemy. V ostanni roky ziavylasia velyka kilkist probiotykiv, yaki zastosovuiut z metoiu normalizatsii mikroflory kyshechnyka i posylennia imunnykh funktsii. Pytannia poshuku novykh efektyvnykh shliakhiv korektsii mikroflory travnoho traktu ye odnym z vazhlyvykh u suchasnii veterynarnii medytsyni. Tomu zastosuvannia probiotykiv dlia profilaktyky y likuvannia silskohospodarskykh tvaryn ta ptytsi ye aktualnym pytanniam sohodenniam. Metoiu roboty bulo vyvchennia vplyvu probiotychnoho preparatu «Bioseven» na produktyvnist ta hematolohichni pokaznyky kurchat-broileriv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subject«Біосевен»uk
dc.subject«Bioseven»uk
dc.subjectвиробництво м’яса бройлерівuk
dc.subjectvyrobnytstvo miasa broilerivuk
dc.subjectутримання птиціuk
dc.subjectutrymannia ptytsiuk
dc.subjectтехнології годівліuk
dc.subjecttekhnolohii hodivliuk
dc.subjectпробіотики у годівлі птиціuk
dc.subjectprobiotyky u hodivli ptytsiuk
dc.titleУдосконалення технологій годівлі курчат-бройлерів кормовими пробіотиками в ТОВ «Птахокомплекс Дніпровський» Нікопольського району, Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii hodivli kurchat-broileriv kormovymy probiotykamy v TOV «Ptakhokompleks Dniprovskyi» Nikopolskoho raionu, Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Леонова Ю.О..pdf1,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.