Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4220
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкаченко, Владислав Андрійович-
dc.contributor.authorTkachenko, Vladyslav Andriiovych-
dc.date.accessioned2021-04-07T09:44:15Z-
dc.date.available2021-04-07T09:44:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТкаченко В. А. Оптимізація живої маси корів при першому отеленні в приватному акціонерному товаристві «Агро-Союз» Синельниківського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Ткаченко Владислав Андрійович ; наук. керівник Піщан С. Г. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2020. – 98 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4220.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4220-
dc.description.abstractМетою досліджень було встановити вплив живої маси корів голштинської породи при першому отеленні на рівень реалізації продуктивних якостей упродовж господарського використанні на великому промисловому комплексі з виробництва молока. Через суттєвий спад виробництва тваринницької продукції споживання її населенням, за даними Держкомстату України значно знизилося і становить: м’яса і м’ясних продуктів 30 кг, молока і молочних продуктів – 205 кг, яєць – 175 шт, риби і рибопродуктів – 9,1 кг. натомість за науково обгрунтованими норамами харчування та забезпечення продовольчої безпеки України в розрахунку на одного мешканця країни необхідно виробляти на рік 350 кг молока, 76 кг мяса, 270 шт яєць і 19,5 кг риби і рибопродуктів. Жива маса голштинських корів при першому отеленні не має залежності з їх відтворною функцією. Для високопродуктивних тварин характерні як подовжений сервіс-період до рівня 134,5–141,1 доби, так і міжотельний – 413,9–420,4 доби. Metoiu doslidzhen bulo vstanovyty vplyv zhyvoi masy koriv holshtynskoi porody pry pershomu otelenni na riven realizatsii produktyvnykh yakostei uprodovzh hospodarskoho vykorystanni na velykomu promyslovomu kompleksi z vyrobnytstva moloka. Cherez suttievyi spad vyrobnytstva tvarynnytskoi produktsii spozhyvannia yii naselenniam, za danymy Derzhkomstatu Ukrainy znachno znyzylosia i stanovyt: miasa i miasnykh produktiv 30 kh, moloka i molochnykh produktiv – 205 kh, yaiets – 175 sht, ryby i ryboproduktiv – 9,1 kh. natomist za naukovo obhruntovanymy noramamy kharchuvannia ta zabezpechennia prodovolchoi bezpeky Ukrainy v rozrakhunku na odnoho meshkantsia krainy neobkhidno vyrobliaty na rik 350 kh moloka, 76 kh miasa, 270 sht yaiets i 19,5 kh ryby i ryboproduktiv. Zhyva masa holshtynskykh koriv pry pershomu otelenni ne maie zalezhnosti z yikh vidtvornoiu funktsiieiu. Dlia vysokoproduktyvnykh tvaryn kharakterni yak podovzhenyi servis-period do rivnia 134,5–141,1 doby, tak i mizhotelnyi – 413,9–420,4 doby.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectпараметри технологічного процесу видоюванняuk
dc.subjectparametry tekhnolohichnoho protsesu vydoiuvanniauk
dc.subjectпродуктивні якості корівuk
dc.subjectproduktyvni yakosti korivuk
dc.subjectгосподарське використання корівuk
dc.subjecthospodarske vykorystannia korivuk
dc.subjectвиробництво молокаuk
dc.subjectvyrobnytstvo molokauk
dc.subjectрепродуктивна функціяuk
dc.subjectreproduktyvna funktsiiauk
dc.titleОптимізація живої маси корів при першому отеленні в приватному акціонерному товаристві «Агро-Союз» Синельниківського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia zhyvoi masy koriv pry pershomu otelenni v pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Ahro-Soiuz» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткаченко В.А..pdf913,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.