Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4229
Назва: | Оптимізація технології утримання корів на молочно-виробничому комплексі «Єкатеринославський» м. Дніпро |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii utrymannia koriv na molochno-vyrobnychomu kompleksi «Iekaterynoslavskyi» m. Dnipro |
Автори: | Хацевич, Дмитро Петрович Khatsevych, Dmytro Petrovych |
Ключові слова: | неізольовані приміщення neizolovani prymishchennia оптимізація технології утримання корів optymizatsiia tekhnolohii utrymannia koriv комфорт корів komfort koriv сучасні енергоощадні приміщення suchasni enerhooshchadni prymishchennia технологія виробництва молока tekhnolohiia vyrobnytstva moloka |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Хацевич Д. П. Оптимізація технології утримання корів на молочно-виробничому комплексі «Єкатеринославський» м. Дніпро : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Хацевич Дмитро Петрович ; наук. керівник Милостивий Р. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2020. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4229. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена з’ясуванню особливостей оцінки та прогнозування стану комфорту корів у сучасних енергоощадних приміщеннях, виконана в рамках науково-дослідної роботи кафедри технології переробки продукції тваринництва ДДАЕУ за темами «Вплив технологічних факторів на підвищення якості тваринницької продукції» (номер державної реєстрації 0114U005590) та «Забезпечення сталого розвитку тваринництва і природної резистентності за впливу екологічних і технологічних факторів» (номер державної реєстрації 0120U103848). Robota prysviachena ziasuvanniu osoblyvostei otsinky ta prohnozuvannia stanu komfortu koriv u suchasnykh enerhooshchadnykh prymishchenniakh, vykonana v ramkakh naukovo-doslidnoi roboty kafedry tekhnolohii pererobky produktsii tvarynnytstva DDAEU za temamy «Vplyv tekhnolohichnykh faktoriv na pidvyshchennia yakosti tvarynnytskoi produktsii» (nomer derzhavnoi reiestratsii 0114U005590) ta «Zabezpechennia staloho rozvytku tvarynnytstva i pryrodnoi rezystentnosti za vplyvu ekolohichnykh i tekhnolohichnykh faktoriv» (nomer derzhavnoi reiestratsii 0120U103848). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4229 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хацевич Д.П..pdf | 1,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.