Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГордієнко, Дмитро Юрійович-
dc.contributor.authorHordiienko, Dmytro Yuriiovych-
dc.date.accessioned2021-04-20T08:38:28Z-
dc.date.available2021-04-20T08:38:28Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГордієнко Д. Ю. Оптимізація технології годівлі чорного африканського страуса в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Гордієнко Дмитро Юрійович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 88 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4308.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4308-
dc.description.abstractПтахівництво України є однією з найбільш інтенсивних і динамічних галузей сільськогосподарського виробництва. Однією із нових галузей птахівництва є страусівництво. Воно може бути додатковим джерелом забезпечення населення високопоживними і дієтичними харчовими продуктами. Метою роботи було встановити оптимальний рівень сирого протеїну в комбікормах для африканських страусів та вивчити їх вплив на якість яєць, перетравність корму та обмін речовин. Ptakhivnytstvo Ukrainy ye odniieiu z naibilsh intensyvnykh i dynamichnykh haluzei silskohospodarskoho vyrobnytstva. Odniieiu iz novykh haluzei ptakhivnytstva ye strausivnytstvo. Vono mozhe buty dodatkovym dzherelom zabezpechennia naselennia vysokopozhyvnymy i diietychnymy kharchovymy produktamy. Metoiu roboty bulo vstanovyty optymalnyi riven syroho proteinu v kombikormakh dlia afrykanskykh strausiv ta vyvchyty yikh vplyv na yakist yaiets, peretravnist kormu ta obmin rechovyn.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectстраусівництвоuk
dc.subjectstrausivnytstvouk
dc.subjectоптимізація технології годівліuk
dc.subjectoptymizatsiia tekhnolohii hodivliuk
dc.subjectвирощування страусівuk
dc.subjectvyroshchuvannia strausivuk
dc.subjectутримання страусівuk
dc.subjectutrymannia strausivuk
dc.titleОптимізація технології годівлі чорного африканського страуса в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського районуuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia tekhnolohii hodivli chornoho afrykanskoho strausa v pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гордієнко Д.Ю..pdf811,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.