Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4326| Назва: | Етапи та принципи формування збутової політики підприємства |
| Інші назви: | Etapy ta pryntsypy formuvannia zbutovoi polityky pidpryiemstva |
| Автори: | Донських, Анастасія Сергіївна Donskykh, Anastasiia |
| Ключові слова: | формування збутової політики formuvannia zbutovoi polityky етапи etapy жорстка конкуренція zhorstka konkurentsiia збереження ринку zberezhennia rynku |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Донських А. С. Етапи та принципи формування збутової політики підприємства / А. С. Донських // Маркетинг як найважливіша складова функціонування системи аграрного бізнесу : матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. ( Дніпро, 26-27 жовтня 2020 р.) / МОН України ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т , Рада молодих вчених, Каф. маркетингу. – Дніпро : ПП Інтеграл, 2020. – С. 57-59. – Присвяч. 100-річчю Дніпровського держ. аграр.-екон. ун-у. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4326 |
| Короткий огляд (реферат): | Головна проблема формування збутової політики підприємства полягає в тому, що при наявності жорсткої конкуренції її основним завданням залишається завоювання і збереження підприємством необхідної частки ринку і досягнення переваги над існуючими конкурентами. Holovna problema formuvannia zbutovoi polityky pidpryiemstva poliahaie v tomu, shcho pry naiavnosti zhorstkoi konkurentsii yii osnovnym zavdanniam zalyshaietsia zavoiuvannia i zberezhennia pidpryiemstvom neobkhidnoi chastky rynku i dosiahnennia perevahy nad isnuiuchymy konkurentamy. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4326 |
| Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Донських.pdf | 188,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
