Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4553
Назва: Теоретичні основи організації обліку готової продукції на підприємстві
Інші назви: Teoretychni osnovy orhanizatsii obliku hotovoi produktsii na pidpryiemstvi
Автори: Кравченко, С.
Kravchenko, S.
Ключові слова: підприємство
pidpryiemstvo
готова продукція
hotova produktsiia
організація обліку
orhanizatsiia obliku
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кравченко С. Теоретичні основи організації обліку готової продукції на підприємстві / С. Кравченко ; наук. керівник Ю .Л. Якубенко // Молоді науковці-аграрники: традиційні й нові аспекти досліджень : тези доп. наук.-практ. конф. молодих вчених і студ. (Дніпро, 23-25 берез. 2021 р.) : в 2 т. / МОН України ; ДДАЕУ, ННІЕ. – Дніпро : Друк. «Стандарт» (ПП Бойко В.В.), 2021. – Т. 1. – С. 55-56. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4553
Короткий огляд (реферат): На підприємствах у бухгалтерському балансі залишки готової продукції відображаються по фактичній виробничій собівартості. У поточному обліку наявність і рух готової продукції оцінюється по відпускним (оптовим) цінах підприємства (з відособленим обліком відхилень між фактичною виробничою собівартістю і відпускною вартістю продукції). Na pidpryiemstvakh u bukhhalterskomu balansi zalyshky hotovoi produktsii vidobrazhaiutsia po faktychnii vyrobnychii sobivartosti. U potochnomu obliku naiavnist i rukh hotovoi produktsii otsiniuietsia po vidpusknym (optovym) tsinakh pidpryiemstva (z vidosoblenym oblikom vidkhylen mizh faktychnoiu vyrobnychoiu sobivartistiu i vidpusknoiu vartistiu produktsii).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4553
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко.pdf125,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.