Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4567
Назва: Використання ІТ для реінжинірингу бізнес-процесів в аграрному виробництві України
Інші назви: Vykorystannia IT dlia reinzhynirynhu biznes-protsesiv v ahrarnomu vyrobnytstvi Ukrainy
Автори: Бельц, О.
Belts, O.
Ключові слова: аграрні підприємства
ahrarni pidpryiemstva
конкурентоспроможність
konkurentospromozhnist
реінжиніринг
reinzhynirynh
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Бельц О. Використання ІТ для реінжинірингу бізнес-процесів в аграрному виробництві України / О. Бельц ; наук. керівник І. Шрамко // Молоді науковці-аграрники: традиційні й нові аспекти досліджень : тези доп. наук.-практ. конф. молодих вчених і студ. (Дніпро, 23-25 берез. 2021 р.) : в 2 т. / МОН України ; ДДАЕУ, ННІЕ. – Дніпро : Друк. «Стандарт» (ПП Бойко В.В.), 2021. – Т. 1. – С. 76-77. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4567
Короткий огляд (реферат): Підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств України потребує комплексного вирішення ряду задач при мінімальному фінансуванні. Саме реінжиніринг бізнес-процесів з використанням сучасних інформаційних технологій дозволить аграрним підприємствам України активно розвиватися та бути конкурентоспроможними на міжнародних ринках. Pidvyshchennia konkurentospromozhnosti ahrarnykh pidpryiemstv Ukrainy potrebuie kompleksnoho vyrishennia riadu zadach pry minimalnomu finansuvanni. Same reinzhynirynh biznes-protsesiv z vykorystanniam suchasnykh informatsiinykh tekhnolohii dozvolyt ahrarnym pidpryiemstvam Ukrainy aktyvno rozvyvatysia ta buty konkurentospromozhnymy na mizhnarodnykh rynkakh.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4567
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бельц.pdf78,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.