Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4613
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарлова, Ліна Валентинівна-
dc.contributor.authorKarlova, L. V.-
dc.contributor.authorKarlova, L.-
dc.contributor.authorKarlova, Lina V.-
dc.contributor.authorKarlova, Lina Valentinovna-
dc.contributor.authorKarlova, Lina Valentunivna-
dc.contributor.authorKarlova, Lina-
dc.contributor.authorЛесновська, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorLesnovska, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovskay, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, E. V.-
dc.contributor.authorLesnovskay, E. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, E. W.-
dc.contributor.authorLesnovskay, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, Olena-
dc.contributor.authorLesnovskaya, O. V.-
dc.contributor.authorДеберина, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorDeberina, Irina-
dc.contributor.authorDeberina, I. V.-
dc.date.accessioned2021-06-24T10:39:45Z-
dc.date.available2021-06-24T10:39:45Z-
dc.date.issued2020-03-
dc.identifier.citationКарлова Л. В. Стресостійкість та продуктивні якості корів / Л. В. Карлова, О. В. Лесновська, І. В. Деберина // Priority directions of science delelopment : Abstracts of V International Scientific and Practical Conference ( Lviv, March 2-3, 2020) / Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”. – Львів, 2020. – С. 22-25. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4613.uk
dc.identifier.isbn978-966-8219-26-9-
dc.identifier.urihttps://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2020/03/PRIORITY-DIRECTIONS-OF-SCIENCE-DEVELOPMENT_2-3.03.2020.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4613-
dc.descriptionКарлова Ліна Валентинівна https://orcid.org/0000-0001-8213-8588 Лесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734uk
dc.description.abstractВстановлено, що властивості нервових процесів корів більше впливають на показники надою (33,01 %; Р < 0,01) та кількості молочного жиру (16,01 %; Р < 0,05) і менше на вміст жиру в молоці (2,34 %). Отже, типи нервової системи, являють собою прояв загальнобіологічної закономірності, що обумовлює різний характер взаємодії організму тварин з навколишнім середовищем, який відображається й на їх продуктивності та технологічності. It was found that the properties of the nervous processes of cows have a greater impact on milk yield (33.01%; P <0.01) and the amount of milk fat (16.01%; P <0.05) and less on the fat content in milk (2, 34%). Thus, the types of the nervous system are a manifestation of general biological patterns, which determines the different nature of the interaction of animals with the environment, which is reflected in their productivity and manufacturability.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherScientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”uk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectmilkuk
dc.subjectкоровиuk
dc.subjectcowsuk
dc.subjectстресостійкістьuk
dc.subjectstress resistanceuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproductivityuk
dc.titleСтресостійкість та продуктивні якості корівuk
dc.title.alternativeStress resistance and productive qualities of cowsuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cтаття_3.pdf2,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.