Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5040
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лямець, В. Є. | - |
dc.contributor.author | Liamets, V. | - |
dc.contributor.author | Єфімов, Валентин Геннадійович | - |
dc.contributor.author | Efimov, V. | - |
dc.contributor.author | Efimov, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Efimov, V. G. | - |
dc.contributor.author | Yefimov, V. | - |
dc.contributor.author | Yefimov, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Yefimov, V. G. | - |
dc.contributor.author | Yefimov, V. H. | - |
dc.contributor.author | Iefimov, V. G. | - |
dc.contributor.author | Jefimov, V. H. | - |
dc.contributor.author | Jefimov, V. G. | - |
dc.contributor.author | Jefimov, V. | - |
dc.contributor.author | Jefimov, Valentyn | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-10T08:16:21Z | - |
dc.date.available | 2021-08-10T08:16:21Z | - |
dc.date.issued | 2021-05 | - |
dc.identifier.citation | Лямець В. Є. Оцінка чіпсів різного походження за показниками якості та безпеки / В. Є. Лямець, В. Г Єфімов // Актуальні питання біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф. викл. і студ. ( Дніпро, 6-7 трав. 2021 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 108-109. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5040. | uk |
dc.identifier.uri | http://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2021/06/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5040 | - |
dc.description | Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567 | uk |
dc.description.abstract | Впродовж останніх 20-ти років український ринок активно насичується новими для нашого споживача продуктами харчування, які називаються снеками. Українці споживають близько 1,5 кг снеків в рік, тоді як рівень споживання в Європі становить – 5-6 кг, а США – 10 кг. Метою роботи було визначити показники якості і безпеки чіпсів різного походження та встановити їх відповідність вимогам ДСТУ 4608:2006 «Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні вимоги». Vprodovzh ostannikh 20-ty rokiv ukrainskyi rynok aktyvno nasychuietsia novymy dlia nashoho spozhyvacha produktamy kharchuvannia, yaki nazyvaiutsia snekamy. Ukraintsi spozhyvaiut blyzko 1,5 kh snekiv v rik, todi yak riven spozhyvannia v Yevropi stanovyt – 5-6 kh, a SShA – 10 kh. Metoiu roboty bulo vyznachyty pokaznyky yakosti i bezpeky chipsiv riznoho pokhodzhennia ta vstanovyty yikh vidpovidnist vymoham DSTU 4608:2006 «Chipsy i sneky kartopliani. Zahalni tekhnichni vymohy». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | бактеріологічні дослідження | uk |
dc.subject | bakteriolohichni doslidzhennia | uk |
dc.subject | снеки | uk |
dc.subject | sneky | uk |
dc.subject | чіпси | uk |
dc.subject | chipsy | uk |
dc.subject | показники якості і безпеки | uk |
dc.subject | pokaznyky yakosti i bezpeky | uk |
dc.subject | органолептичні показники | uk |
dc.subject | orhanoleptychni pokaznyky | uk |
dc.subject | вміст поживних речовин | uk |
dc.subject | vmist pozhyvnykh rechovyn | uk |
dc.title | Оцінка чіпсів різного походження за показниками якості та безпеки | uk |
dc.title.alternative | Otsinka chipsiv riznoho pokhodzhennia za pokaznykamy yakosti ta bezpeky | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали-конференції-108-109.pdf | 251,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.