Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5040
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛямець, В. Є.-
dc.contributor.authorLiamets, V.-
dc.contributor.authorЄфімов, Валентин Геннадійович-
dc.contributor.authorEfimov, V.-
dc.contributor.authorEfimov, Valentyn-
dc.contributor.authorEfimov, V. G.-
dc.contributor.authorYefimov, V.-
dc.contributor.authorYefimov, Valentyn-
dc.contributor.authorYefimov, V. G.-
dc.contributor.authorYefimov, V. H.-
dc.contributor.authorIefimov, V. G.-
dc.contributor.authorJefimov, V. H.-
dc.contributor.authorJefimov, V. G.-
dc.contributor.authorJefimov, V.-
dc.contributor.authorJefimov, Valentyn-
dc.date.accessioned2021-08-10T08:16:21Z-
dc.date.available2021-08-10T08:16:21Z-
dc.date.issued2021-05-
dc.identifier.citationЛямець В. Є. Оцінка чіпсів різного походження за показниками якості та безпеки / В. Є. Лямець, В. Г Єфімов // Актуальні питання біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф. викл. і студ. ( Дніпро, 6-7 трав. 2021 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 108-109. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5040.uk
dc.identifier.urihttp://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2021/06/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5040-
dc.descriptionЄфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567uk
dc.description.abstractВпродовж останніх 20-ти років український ринок активно насичується новими для нашого споживача продуктами харчування, які називаються снеками. Українці споживають близько 1,5 кг снеків в рік, тоді як рівень споживання в Європі становить – 5-6 кг, а США – 10 кг. Метою роботи було визначити показники якості і безпеки чіпсів різного походження та встановити їх відповідність вимогам ДСТУ 4608:2006 «Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні вимоги». Vprodovzh ostannikh 20-ty rokiv ukrainskyi rynok aktyvno nasychuietsia novymy dlia nashoho spozhyvacha produktamy kharchuvannia, yaki nazyvaiutsia snekamy. Ukraintsi spozhyvaiut blyzko 1,5 kh snekiv v rik, todi yak riven spozhyvannia v Yevropi stanovyt – 5-6 kh, a SShA – 10 kh. Metoiu roboty bulo vyznachyty pokaznyky yakosti i bezpeky chipsiv riznoho pokhodzhennia ta vstanovyty yikh vidpovidnist vymoham DSTU 4608:2006 «Chipsy i sneky kartopliani. Zahalni tekhnichni vymohy».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectбактеріологічні дослідженняuk
dc.subjectbakteriolohichni doslidzhenniauk
dc.subjectснекиuk
dc.subjectsnekyuk
dc.subjectчіпсиuk
dc.subjectchipsyuk
dc.subjectпоказники якості і безпекиuk
dc.subjectpokaznyky yakosti i bezpekyuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectorhanoleptychni pokaznykyuk
dc.subjectвміст поживних речовинuk
dc.subjectvmist pozhyvnykh rechovynuk
dc.titleОцінка чіпсів різного походження за показниками якості та безпекиuk
dc.title.alternativeOtsinka chipsiv riznoho pokhodzhennia za pokaznykamy yakosti ta bezpekyuk
dc.typeConference abstractsuk
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали-конференції-108-109.pdf251,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.