Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5040
Назва: | Оцінка чіпсів різного походження за показниками якості та безпеки |
Інші назви: | Otsinka chipsiv riznoho pokhodzhennia za pokaznykamy yakosti ta bezpeky |
Автори: | Лямець, В. Є. Liamets, V. Єфімов, Валентин Геннадійович Efimov, V. Efimov, Valentyn Efimov, V. G. Yefimov, V. Yefimov, Valentyn Yefimov, V. G. Yefimov, V. H. Iefimov, V. G. Jefimov, V. H. Jefimov, V. G. Jefimov, V. Jefimov, Valentyn |
Ключові слова: | бактеріологічні дослідження bakteriolohichni doslidzhennia снеки sneky чіпси chipsy показники якості і безпеки pokaznyky yakosti i bezpeky органолептичні показники orhanoleptychni pokaznyky вміст поживних речовин vmist pozhyvnykh rechovyn |
Дата публікації: | тра-2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Лямець В. Є. Оцінка чіпсів різного походження за показниками якості та безпеки / В. Є. Лямець, В. Г Єфімов // Актуальні питання біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф. викл. і студ. ( Дніпро, 6-7 трав. 2021 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 108-109. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5040. |
Короткий огляд (реферат): | Впродовж останніх 20-ти років український ринок активно насичується новими для нашого споживача продуктами харчування, які називаються снеками. Українці споживають близько 1,5 кг снеків в рік, тоді як рівень споживання в Європі становить – 5-6 кг, а США – 10 кг. Метою роботи було визначити показники якості і безпеки чіпсів різного походження та встановити їх відповідність вимогам ДСТУ 4608:2006 «Чіпси і снеки картопляні. Загальні технічні вимоги». Vprodovzh ostannikh 20-ty rokiv ukrainskyi rynok aktyvno nasychuietsia novymy dlia nashoho spozhyvacha produktamy kharchuvannia, yaki nazyvaiutsia snekamy. Ukraintsi spozhyvaiut blyzko 1,5 kh snekiv v rik, todi yak riven spozhyvannia v Yevropi stanovyt – 5-6 kh, a SShA – 10 kh. Metoiu roboty bulo vyznachyty pokaznyky yakosti i bezpeky chipsiv riznoho pokhodzhennia ta vstanovyty yikh vidpovidnist vymoham DSTU 4608:2006 «Chipsy i sneky kartopliani. Zahalni tekhnichni vymohy». |
Опис: | Єфімов Валентин Геннадійович https://orcid.org/0000-0002-4286-8567 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2021/06/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5040 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали-конференції-108-109.pdf | 251,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.