Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5101
Назва: Продуктивність та перетравність поживних речовин курчат-бройлерів за введення у комбікорм дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Інші назви: Produktyvnist ta peretravnist pozhyvnykh rechovyn kurchat-broileriv za vvedennia u kombikorm drizhdzhiv Saccharomyces cerevisiae
Автори: Оріщук, Оксана Сергіївна
Orishchuk, O. S.
Orishchuk, O.
Orishchuk, Oksana
Цап, Світлана Володимирівна
Tsap, S.
Tsap, Svitlana
Tsap, S. V.
Tsap, Svitlana V.
Tsap, Svitlana Volodymyrivna
Ключові слова: перетравність
digestibility
курчата-бройлери
broiler chickens
раціон
diet
дріжджі Saccharomyces cerevisiae
yeast Saccharomyces cerevisiae
продуктивність
productivity
прирости маси
weight gain
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Оріщук О. С. Продуктивність та перетравність поживних речовин курчат-бройлерів за введення у комбікорм дріжджів Saccharomyces cerevisiae / О. С. Оріщук, С. В. Цап // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 4 черв. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 77-78. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5101.
Короткий огляд (реферат): Протягом багатьох років основним засобом контролю кишкової мікрофлори птиці були кормові антибіотики. Однак, вони мають ряд суттєвих недоліків, зокрема, здатність до накопичення їх залишкових кількостей у продуктах птахівництва та розвитку стійкості й адаптації мікроорганізмів до даних препаратів у результаті їх тривалого застосування. У зв’язку з цим у нас в країні й за кордоном збільшилися дослідження з вивчення і створення препаратів, альтернативних антибіотиків. До них можна віднести пробіотики й ферментні препарати. For many years, the main means of controlling the intestinal microflora of birds were feed antibiotics. However, they have a number of significant disadvantages, in particular, the ability to accumulate their residual amounts in poultry products and the development of resistance and adaptation of microorganisms to these drugs as a result of their long-term use. As a result, we have increased research in the country and abroad on the study and development of drugs, alternative antibiotics. These include probiotics and enzyme preparations.
Опис: Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5101
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.