Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5113
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цап, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Tsap, S. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Tsap, S. V. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana V. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana Volodymyrivna | - |
dc.contributor.author | Оріщук, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. S. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-19T07:14:38Z | - |
dc.date.available | 2021-08-19T07:14:38Z | - |
dc.date.issued | 2021-06 | - |
dc.identifier.citation | Цап С. В. Кормові добавки у раціонах птиці / С. В. Цап, О. С. Оріщук // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 4 черв. 2021 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2021. – С. 112-113. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5113. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5113 | - |
dc.description | Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х | uk |
dc.description.abstract | Встановлено, що згодовування рослинних жирів у складі комбікорму позитивно впливає на збереженість курчат-бройлерів, їх продуктивність та перетравність основних поживних речовин. Результати проведених досліджень показали, що курчата-бройлери дослідних груп, яким згодовували рослинні жири, більш інтенсивно збільшували живу масу. It is settled that feeding of palm fat which is included into mixed feeds, exercises a positive effect on the preservation of broiler-chickens their productivity and digestibility of principal nutrients. The results of these studies have shown that broiler chickens in experimental groups which were fed with vegetable fats, increased their body weight more intensively. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | перетравність | uk |
dc.subject | digestibility | uk |
dc.subject | курчата-бройлери | uk |
dc.subject | broiler | uk |
dc.subject | раціон | uk |
dc.subject | diet | uk |
dc.subject | пальмовий жир | uk |
dc.subject | palm oil | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | performance | uk |
dc.subject | поживність | uk |
dc.subject | nutrition | uk |
dc.subject | соєва макуха | uk |
dc.subject | soybean meal | uk |
dc.title | Кормові добавки у раціонах птиці | uk |
dc.title.alternative | Kormovi dobavky u ratsionakh ptytsi | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКА ВИРОБНИЦТВА Й ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА (1)-112-113.pdf | 626,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.