Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5197
Назва: Ефективність використання активних дріжджів у раціонах курей-несучок
Інші назви: The effectiveness of active yeast in laying hens diet
Автори: Оріщук, Оксана Сергіївна
Orishchuk, O. S.
Orishchuk, O.
Orishchuk, Oksana
Цап, Світлана Володимирівна
Tsap, S.
Tsap, Svitlana
Tsap, S. V.
Tsap, Svitlana V.
Tsap, Svitlana Volodymyrivna
Ключові слова: комбікорм
kombikorm
птиця
ptytsia
протеїн
protein
продуктивність
produktyvnist
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Оріщук О. Ефективність використання активних дріжджів у раціонах курей-несучок / О. Оріщук, С. Цап // Animal Welfare in the Conditions of Global Climate Change (AWCGCC) : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference ( Dnipro, 21-22 April, 2021) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – С. 108-110. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5197.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження впливу активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae на несучість та морфологічні ознаки яєць курок-несучок кросу “NOVOgen brown”. Встановлено, що в активних дріжджах міститься сирого протеїну – 46,77 % та – 41,64 %, на небілковий азот припадало – 5,13 %, вміст сирого жиру складав 2,96 %, рівень обмінної енергії у 1 кг активних дріжджів складав 362,9 МДж/кг. The results of the study of the influence of the active yeast Saccharomy cescerevisiae on the laying and morphological characteristics of the eggs of laying hens of the cross-breed "NOVOgen brown" are presented. It was found that active yeast contains crude protein - 46.77% and - 41.64%, non-protein nitrogen accounted for - 5.13%, crude fat content was 2.96%, the level of metabolic energy in 1 kg of active yeast was 362 .9 MJ/kg.
Опис: Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5197
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AWCGCC_2021 (1)-108-110.pdf722,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.