Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5198
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цап, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Tsap, S. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Tsap, S. V. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana V. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana Volodymyrivna | - |
dc.contributor.author | Оріщук, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. S. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Микитюк, Віктор Васильович | - |
dc.contributor.author | Mykytiuk, V. | - |
dc.contributor.author | Mykytyuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Mykytiuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Mikityuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Цап, Т. | - |
dc.contributor.author | Tsap, T. | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-10T07:42:58Z | - |
dc.date.available | 2021-09-10T07:42:58Z | - |
dc.date.issued | 2021-04 | - |
dc.identifier.citation | Ефективність використання рослинних жирів у годівлі птиці / С. Цап, О. Оріщук, В. Микитюк, Т. Цап // Animal Welfare in the Conditions of Global Climate Change (AWCGCC) : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference ( Dnipro, 21-22 April, 2021) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – С. 124-125. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5198. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5198 | - |
dc.description | Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908 | uk |
dc.description.abstract | Введення білково-жирового концентрату в комбікорми курей-несучок дає змогу збалансувати раціони за енергетичною та протеїновою поживністю комбікормів. Продуктивність курей-несучок піддослідних груп за період експерименту по відношенню до контрольної групи збільшилась на 2,1–10,1 %. The introduction of protein-fat concentrate into the feed of laying hens makes it possible to balance the diets for energy and protein nutrition of the feed. The performance of laying hens in the experimental groups increased by 2.1–10.1% over the control period. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | комбікорм | uk |
dc.subject | kombikorm | uk |
dc.subject | рослинний жир | uk |
dc.subject | roslynnyi zhyr | uk |
dc.subject | птиця | uk |
dc.subject | ptytsia | uk |
dc.subject | протеїн | uk |
dc.subject | protein | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | produktyvnist | uk |
dc.title | Ефективність використання рослинних жирів у годівлі птиці | uk |
dc.title.alternative | The effectiveness of vegetable fats in poultry feeding | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AWCGCC_2021 (1)-124-125.pdf | 712,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.