Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5198
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦап, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorTsap, S.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana-
dc.contributor.authorTsap, S. V.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana V.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana Volodymyrivna-
dc.contributor.authorОріщук, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorOrishchuk, O. S.-
dc.contributor.authorOrishchuk, O.-
dc.contributor.authorOrishchuk, Oksana-
dc.contributor.authorМикитюк, Віктор Васильович-
dc.contributor.authorMykytiuk, V.-
dc.contributor.authorMykytyuk, V. V.-
dc.contributor.authorMykytiuk, V. V.-
dc.contributor.authorMikityuk, V. V.-
dc.contributor.authorЦап, Т.-
dc.contributor.authorTsap, T.-
dc.date.accessioned2021-09-10T07:42:58Z-
dc.date.available2021-09-10T07:42:58Z-
dc.date.issued2021-04-
dc.identifier.citationЕфективність використання рослинних жирів у годівлі птиці / С. Цап, О. Оріщук, В. Микитюк, Т. Цап // Animal Welfare in the Conditions of Global Climate Change (AWCGCC) : Proceedings of the 2nd International Scientific and Practical Conference ( Dnipro, 21-22 April, 2021) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – С. 124-125. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5198.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5198-
dc.descriptionЦап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908uk
dc.description.abstractВведення білково-жирового концентрату в комбікорми курей-несучок дає змогу збалансувати раціони за енергетичною та протеїновою поживністю комбікормів. Продуктивність курей-несучок піддослідних груп за період експерименту по відношенню до контрольної групи збільшилась на 2,1–10,1 %. The introduction of protein-fat concentrate into the feed of laying hens makes it possible to balance the diets for energy and protein nutrition of the feed. The performance of laying hens in the experimental groups increased by 2.1–10.1% over the control period.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectкомбікормuk
dc.subjectkombikormuk
dc.subjectрослинний жирuk
dc.subjectroslynnyi zhyruk
dc.subjectптицяuk
dc.subjectptytsiauk
dc.subjectпротеїнuk
dc.subjectproteinuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproduktyvnistuk
dc.titleЕфективність використання рослинних жирів у годівлі птиціuk
dc.title.alternativeThe effectiveness of vegetable fats in poultry feedinguk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AWCGCC_2021 (1)-124-125.pdf712,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.