Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5307
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovaliova, Olena-
dc.contributor.authorАлександрова, A.-
dc.contributor.authorAlexandrova, A.-
dc.contributor.authorЖидко, В.І.-
dc.contributor.authorZhydko, V.-
dc.date.accessioned2021-10-06T08:46:38Z-
dc.date.available2021-10-06T08:46:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКовальова О.С. Особливості виробництва харчових проростків / О.С. Ковальова, А.О. Александрова, В.І. Жидко // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: тези Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та студентів ( 18-19 листопада 2020, Хмельницький).- Хмельницький національний університет.- 2020.-С. 148-150.-Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5307uk
dc.identifier.issn2308-6718-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5307-
dc.description.abstractТехнологія обробки зернового матеріалу активованими водними розчинами є повністю екологічно безпечною. Активовані водні розчини абсолютно не токсичні, в них не присутні складні хімічні сполуки. Стабільна активність розчину триває 7-10 днів, після цього розчин інактивується і перетворюється в просту воду. Цього часу достатньо щоб стимулювати біохімічні процеси в зерновому матеріалі. Таким чином після активації росту в зерні не залишається хімічних речовин, тобто продукція отримана з зерна буде хімічно чистою. Technology of grain material treatment with activated water solutions are completely environmentally friendly. Activated aqueous solutions absolutely non-toxic, they do not contain complex chemical compounds. Stable activity of the solution lasts 7-10 days, after which the solution inactivated and converted to plain water. This time is enough to stimulate biochemical processes in grain material. So after activation of growth in the grain does not remain chemicals, ie products obtained from grain will be chemically purе.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХмельницький національний університетuk
dc.subjectекологічно безпечні технологіїuk
dc.subjectenvironmentally friendly technologyuk
dc.subjectпроросткиuk
dc.subjectseedlingsuk
dc.subjectзерновий матеріалuk
dc.subjectgrain materialuk
dc.subjectферментиuk
dc.subjectenzymesuk
dc.titleОсобливості виробництва харчових проростківuk
dc.title.alternativeFeatures of production of food seedlingsuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.