Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5307
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovaliova, Olena | - |
dc.contributor.author | Александрова, A. | - |
dc.contributor.author | Alexandrova, A. | - |
dc.contributor.author | Жидко, В.І. | - |
dc.contributor.author | Zhydko, V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-06T08:46:38Z | - |
dc.date.available | 2021-10-06T08:46:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ковальова О.С. Особливості виробництва харчових проростків / О.С. Ковальова, А.О. Александрова, В.І. Жидко // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості: тези Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та студентів ( 18-19 листопада 2020, Хмельницький).- Хмельницький національний університет.- 2020.-С. 148-150.-Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5307 | uk |
dc.identifier.issn | 2308-6718 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5307 | - |
dc.description.abstract | Технологія обробки зернового матеріалу активованими водними розчинами є повністю екологічно безпечною. Активовані водні розчини абсолютно не токсичні, в них не присутні складні хімічні сполуки. Стабільна активність розчину триває 7-10 днів, після цього розчин інактивується і перетворюється в просту воду. Цього часу достатньо щоб стимулювати біохімічні процеси в зерновому матеріалі. Таким чином після активації росту в зерні не залишається хімічних речовин, тобто продукція отримана з зерна буде хімічно чистою. Technology of grain material treatment with activated water solutions are completely environmentally friendly. Activated aqueous solutions absolutely non-toxic, they do not contain complex chemical compounds. Stable activity of the solution lasts 7-10 days, after which the solution inactivated and converted to plain water. This time is enough to stimulate biochemical processes in grain material. So after activation of growth in the grain does not remain chemicals, ie products obtained from grain will be chemically purе. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Хмельницький національний університет | uk |
dc.subject | екологічно безпечні технології | uk |
dc.subject | environmentally friendly technology | uk |
dc.subject | проростки | uk |
dc.subject | seedlings | uk |
dc.subject | зерновий матеріал | uk |
dc.subject | grain material | uk |
dc.subject | ферменти | uk |
dc.subject | enzymes | uk |
dc.title | Особливості виробництва харчових проростків | uk |
dc.title.alternative | Features of production of food seedlings | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3 Ковальова О.С., Александрова А.О., Жидко В.І. Особливості виробництва харчових проростків (pdf.io).pdf | 123,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.