Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5319
Назва: | Метод отримання харчових білкових добавок з сока зелених рослин |
Інші назви: | Method of obtaining food protein supplements from the juice of green plants |
Автори: | Чурсінов, Юрій Олексійович Chursinov, Yuriy Ковальова, Олена Сергіївна; Koval'ova, Olena Калина, Вікторія Сергіївна Kalyna, Victoriya Головня, Н.В. Golovnya, Н. Ковальчук, Єлизавета Олександровна Kovalchuk, Yelyzaveta |
Ключові слова: | харчові білкові добавки food protein supplements віджим соку juice extraction термічна коагуляція thermal coagulation |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ТУГАН-БАРАНОВСЬКОГО |
Бібліографічний опис: | Чурсінов Ю.О.Метод отримання харчових білкових добавок з сока зелених рослин/Ю.О.Чурсінов, О.С. Ковальова, В.С.Калина, Н.В.Головня, Є.О. Ковальчук// Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матер. IХ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. –( Прага, 23 жовтня 2020 р.): Oktan Print s.r.o., 2020. – 322 с.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5319 |
Короткий огляд (реферат): | Відомо, що термічна коагуляція широко використовується в різних промислових установах для отримання протеїнового зеленого концентрату (ПЗК). Однак окрім термічної коагуляції доцільно використовувати фізико хімічний вплив, при якому принцип ізотермічного осадження білків значно перспективніше. Подальші наші дослідження направленні на організацію послідовного безперервного процесу розділення і цитоплазматичних білків із соку зелених рослин амаранту і люцерни.It is known that thermal coagulation is widely used in various industrial institutions for the production of protein green concentrate (PZK). However, in addition to thermal coagulation, it is advisable to use physicochemical effects, in which the principle of isothermal precipitation of proteins is significantly more promising. Our further research is aimed at organizing a consistent continuous process of separation and cytoplasmic proteins from green juice amaranth and alfalfa plants |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5319 |
ISBN: | 978-80-907863-9-4 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
130 Прага zbirnyk-materialiv-khd2020 (pdf.io).pdf | 262,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.