Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5319
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧурсінов, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorChursinov, Yuriy-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна;-
dc.contributor.authorKoval'ova, Olena-
dc.contributor.authorКалина, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorKalyna, Victoriya-
dc.contributor.authorГоловня, Н.В.-
dc.contributor.authorGolovnya, Н.-
dc.contributor.authorКовальчук, Єлизавета Олександровна-
dc.contributor.authorKovalchuk, Yelyzaveta-
dc.date.accessioned2021-10-07T11:54:24Z-
dc.date.available2021-10-07T11:54:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧурсінов Ю.О.Метод отримання харчових білкових добавок з сока зелених рослин/Ю.О.Чурсінов, О.С. Ковальова, В.С.Калина, Н.В.Головня, Є.О. Ковальчук// Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матер. IХ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. –( Прага, 23 жовтня 2020 р.): Oktan Print s.r.o., 2020. – 322 с.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5319uk
dc.identifier.isbn978-80-907863-9-4-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5319-
dc.description.abstractВідомо, що термічна коагуляція широко використовується в різних промислових установах для отримання протеїнового зеленого концентрату (ПЗК). Однак окрім термічної коагуляції доцільно використовувати фізико хімічний вплив, при якому принцип ізотермічного осадження білків значно перспективніше. Подальші наші дослідження направленні на організацію послідовного безперервного процесу розділення і цитоплазматичних білків із соку зелених рослин амаранту і люцерни.It is known that thermal coagulation is widely used in various industrial institutions for the production of protein green concentrate (PZK). However, in addition to thermal coagulation, it is advisable to use physicochemical effects, in which the principle of isothermal precipitation of proteins is significantly more promising. Our further research is aimed at organizing a consistent continuous process of separation and cytoplasmic proteins from green juice amaranth and alfalfa plantsuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ТУГАН-БАРАНОВСЬКОГОuk
dc.subjectхарчові білкові добавкиuk
dc.subjectfood protein supplementsuk
dc.subjectвіджим сокуuk
dc.subjectjuice extractionuk
dc.subjectтермічна коагуляціяuk
dc.subjectthermal coagulationuk
dc.titleМетод отримання харчових білкових добавок з сока зелених рослинuk
dc.title.alternativeMethod of obtaining food protein supplements from the juice of green plantsuk
dc.typeThesisuk
dc.identifier.doi10.46489/FAHM-01-
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
130 Прага zbirnyk-materialiv-khd2020 (pdf.io).pdf262,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.