Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5319
Назва: Метод отримання харчових білкових добавок з сока зелених рослин
Інші назви: Method of obtaining food protein supplements from the juice of green plants
Автори: Чурсінов, Юрій Олексійович
Chursinov, Yuriy
Ковальова, Олена Сергіївна;
Koval'ova, Olena
Калина, Вікторія Сергіївна
Kalyna, Victoriya
Головня, Н.В.
Golovnya, Н.
Ковальчук, Єлизавета Олександровна
Kovalchuk, Yelyzaveta
Ключові слова: харчові білкові добавки
food protein supplements
віджим соку
juice extraction
термічна коагуляція
thermal coagulation
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ ІМЕНІ МИХАЙЛА ТУГАН-БАРАНОВСЬКОГО
Бібліографічний опис: Чурсінов Ю.О.Метод отримання харчових білкових добавок з сока зелених рослин/Ю.О.Чурсінов, О.С. Ковальова, В.С.Калина, Н.В.Головня, Є.О. Ковальчук// Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матер. IХ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. –( Прага, 23 жовтня 2020 р.): Oktan Print s.r.o., 2020. – 322 с.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5319
Короткий огляд (реферат): Відомо, що термічна коагуляція широко використовується в різних промислових установах для отримання протеїнового зеленого концентрату (ПЗК). Однак окрім термічної коагуляції доцільно використовувати фізико хімічний вплив, при якому принцип ізотермічного осадження білків значно перспективніше. Подальші наші дослідження направленні на організацію послідовного безперервного процесу розділення і цитоплазматичних білків із соку зелених рослин амаранту і люцерни.It is known that thermal coagulation is widely used in various industrial institutions for the production of protein green concentrate (PZK). However, in addition to thermal coagulation, it is advisable to use physicochemical effects, in which the principle of isothermal precipitation of proteins is significantly more promising. Our further research is aimed at organizing a consistent continuous process of separation and cytoplasmic proteins from green juice amaranth and alfalfa plants
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5319
ISBN: 978-80-907863-9-4
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
130 Прага zbirnyk-materialiv-khd2020 (pdf.io).pdf262,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.