Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5321
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧурсінов, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorChursinov, Yuriy Alekseevich-
dc.contributor.authorДонець, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorDonets, Dmytro-
dc.contributor.authorШапошніков, М.Л.-
dc.contributor.authorShaposhnikov, М.-
dc.contributor.authorТкаченко, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorTkachenko, Tetiana-
dc.contributor.authorКордюкова, Валерія Сергіївна-
dc.contributor.authorKordiukova, Valeriia-
dc.date.accessioned2021-10-11T11:45:42Z-
dc.date.available2021-10-11T11:45:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧурсінов Ю.О. Дослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішей/Ю.О. Чурсінов , Д.П. Донець , М.Л. Шапошников , Т.В.Ткаченко , В.С. Кордюкова //Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.(24 листопада 2020 р. Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. -с.25-26.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5321uk
dc.identifier.urihttp://www.tsatu.edu.ua/ophv/konferenciji/mizhnarodna-naukovo-praktychna-internet-konferencija-novaciji-v-tehnolohiji-ta-obladnanni-hotelno-restorannyh-harchovyh-pererobnyh-vyrobnyctv/mizhnarodna-naukovo-praktychna-internet-konferencija/-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5321-
dc.description.abstractВ технологіях переробки зелених рослин для виробництва біологічно – активних добавок, та в процесах екструдування зернових сумішей, загальними з’являються процеси подрібнення та пресування матеріалів. У першому випадку при переробці зелених рослин в соки і біологічно – активні добавки, необхідні процеси подрібнення сировини та її відпресовуваня з метою отримання рідкої фракції – соку та твердої – віджимок. In technologies of processing of green plants for production biologically - active additives, and in the processes of extrusion of grain mixtures, general the processes of grinding and pressing materials appear. In the first case, when processing green plants into juices and biologically - active additives, necessary processes of grinding of raw materials and its pressing in order to obtain a liquid fraction - juice and solid - squeeze.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторногоuk
dc.subjectпереробка зелених рослинuk
dc.subjectprocessing of green plantsuk
dc.subjectбіологічно – активні добавкиuk
dc.subjectbiologically - active additivesuk
dc.subjectекструдерuk
dc.subjectextruderuk
dc.titleДослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішейuk
dc.title.alternativeResearch of pressing and extrusion processes of plant materials and grain mixturesuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io).pdf348,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.