Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5328
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ромашко, Артур Євгенович | - |
dc.contributor.author | Romashko, Artur | - |
dc.contributor.author | Руснак, Ростислав Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Rusnak, Rostyslav | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiyenko, Vadim | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-12T10:11:09Z | - |
dc.date.available | 2021-10-12T10:11:09Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ромашко А.Є. Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів/А.Є. Ромашко , Р.А. Руснак, В.О. Олексієнко //Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матер. конф. наук.-практ. інтернет-конф., (24 листопада 2020 р.- Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –С.133-135.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5328 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5328 | - |
dc.description.abstract | Перевага інноваційних способів над класичною технологією картопляних чіпсів, а саме: мікрохвильовою енергією, інфрачервоними променями, полягає в тому, що дозволяє отримати продукт з мінімальним вмістом канцерогенних речовин, а саме – акриламіду.The advantage of innovative methods over the classic technology of potatoes chips, namely: microwave energy, infrared, is because it allows you to get a product with minimal carcinogenic content substances, namely acrylamide. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk |
dc.subject | картопляні чіпси | uk |
dc.subject | potato chips | uk |
dc.subject | обсмажування в фритюрі | uk |
dc.subject | deep frying | uk |
dc.subject | інноваційні технології | uk |
dc.subject | innovative technologies | uk |
dc.title | Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів | uk |
dc.title.alternative | Innovative and promising technologies in the production of potato chips | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (2).pdf | 359,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.