Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5328
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРомашко, Артур Євгенович-
dc.contributor.authorRomashko, Artur-
dc.contributor.authorРуснак, Ростислав Анатолійович-
dc.contributor.authorRusnak, Rostyslav-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorOleksiyenko, Vadim-
dc.date.accessioned2021-10-12T10:11:09Z-
dc.date.available2021-10-12T10:11:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРомашко А.Є. Інноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсів/А.Є. Ромашко , Р.А. Руснак, В.О. Олексієнко //Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матер. конф. наук.-практ. інтернет-конф., (24 листопада 2020 р.- Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –С.133-135.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5328uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5328-
dc.description.abstractПеревага інноваційних способів над класичною технологією картопляних чіпсів, а саме: мікрохвильовою енергією, інфрачервоними променями, полягає в тому, що дозволяє отримати продукт з мінімальним вмістом канцерогенних речовин, а саме – акриламіду.The advantage of innovative methods over the classic technology of potatoes chips, namely: microwave energy, infrared, is because it allows you to get a product with minimal carcinogenic content substances, namely acrylamide.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторногоuk
dc.subjectкартопляні чіпсиuk
dc.subjectpotato chipsuk
dc.subjectобсмажування в фритюріuk
dc.subjectdeep fryinguk
dc.subjectінноваційні технологіїuk
dc.subjectinnovative technologiesuk
dc.titleІнноваційні та перспективні технології у виробництві картопляних чіпсівuk
dc.title.alternativeInnovative and promising technologies in the production of potato chipsuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (2).pdf359,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.