Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5336
Назва: | Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів |
Інші назви: | Influence of apple powder on the property and quality of biscuit semi-finished products |
Автори: | Буднік, Євгенія Олександрівна Budnik, Yevheniia Волохата, Любов Валеріївна Volokhata, Liubov Руснак, Діана Ігорівна Rusnak, Diana Олексієнко, Вадим Олександрович Oleksiyenko, Vadim |
Ключові слова: | яблучний порошок apple powder бісквітне тісто sponge cake dough пористість porosity |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Бібліографічний опис: | Буднік Є.О.Вплив яблучного порошку на властивість і якість бісквітних напівфабрикатів/Є.О. Буднік, Л.В. Волохата, Д.І. Руснак, В.О. Олексієнко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: матер. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листопада 2020 р.- Мелітополь) : / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. – с.153-155.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5336 |
Короткий огляд (реферат): | В ході експерименту були визначені показники якості бісквітного тіста і випечених напівфабрикатів контрольних зразків і виготовлених з частковою заміною борошна яблучним порошком. Піноутворюючу здатність яєчно цукрової суміші і стійкість піни визначали шляхом її збивання до збільшення обсягу суміші в 2,5 – 3 рази. During the experiment, the quality indicators of the sponge dough and were determined baked semi-finished products of control samples and made with partial replacing flour with apple powder. The foaming ability of the egg-sugar mixture and the stability of the foam was determined by beating it to increase volume of the mixture in 2.5 - 3 times. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5336 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io).pdf | 360,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.