Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5340
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуянов, Юрій Юрійович-
dc.contributor.authorKuyanov, Yurii-
dc.contributor.authorТимчак, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorTymchak, Dmytro-
dc.contributor.authorМартела, Юрій Демидович-
dc.contributor.authorMartela, Yurii-
dc.date.accessioned2021-10-18T07:54:19Z-
dc.date.available2021-10-18T07:54:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКуянов Ю.Ю. Перспективи виробництва снеків з плодів хурми/Ю.Ю. Куянов, Д.О. Тимчак, Ю.Д. Мартела//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет -конф.(24 листопада 2020 р.-Мелітополь)/під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.165-167.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5340uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5340-
dc.description.abstractІснує технологія виробництва чіпсів з нарізаних плодів хурми [7], значним недоліком якої є використання недозрілих плодів для можливості нарізання їх на шматочки чітко визначеної товщини. Велика частина плодів хурми в роздрібних мережах торгівлі не встигає реалізовуватися, тому псується і утилізується. Вирішенням проблеми може стати технологія виробництва чіпсів із перемелених плодів хурми. There is a technology for the production of chips from chopped fruit persimmons [7], a significant disadvantage of which is the use of unripe fruit for the possibility of cutting them into pieces of a clearly defined thickness. Most persimmons in retail chains do not have time to be realized, therefore it spoils and is utilized. The solution to the problem can to become a technology for the production of chips from ground persimmons.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторногоuk
dc.subjectснекиuk
dc.subjectsnacksuk
dc.subjectхурмаuk
dc.subjectpersimmonuk
dc.subjectпектиновий порошокuk
dc.subjectpectin powderuk
dc.titleПерспективи виробництва снеків з плодів хурмиuk
dc.title.alternativeProspects for the production of snacks from persimmonsuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (1).pdf465,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.