Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5341
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPokhil, Volodymyr-
dc.contributor.authorPokhil, V.-
dc.contributor.authorPokhil, V. I.-
dc.contributor.authorPokhyl, V.-
dc.contributor.authorPokhyl, V. I.-
dc.contributor.authorPohyl, V.-
dc.contributor.authorPohyl, V. I.-
dc.contributor.authorPohil, V.-
dc.contributor.authorPohil, V. I.-
dc.contributor.authorPokhyl, Volodymyr Ivanovych-
dc.contributor.authorPokhil, Vladimir-
dc.contributor.authorПохил, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorMykolaychuk, L. P.-
dc.contributor.authorMykolajchuk, L. P.-
dc.contributor.authorMykolaychuk, Lyudmyla Petrovna-
dc.contributor.authorMykolaychuk, Ludmila-
dc.contributor.authorMykolaichuk, L. P.-
dc.contributor.authorMykolaichuk, Liudmyla-
dc.contributor.authorМиколайчук, Людмила Петрівна-
dc.date.accessioned2021-10-18T09:11:45Z-
dc.date.available2021-10-18T09:11:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationPokhyl V. I. Methodological fundamentals of the creation of specialized meat branch in sheep breeding of the Dnipro region / V. I. Pokhyl, L. P. Mykolaichuk // Scientific developments of Ukraine and EU in the area of natural sciences : collective monograph / Cuiavian University in Wloclawek; Institute of Irrigated Agriculture of NAAS. – Riga : Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2020. – Р. 2. – P. 581-597. – URI : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5341.uk
dc.identifier.isbn978-9934-588-73-0-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5341-
dc.descriptionПохил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Миколайчук Людмила Петрівна https://orcid.org/0000-0001-5331-719Xuk
dc.description.abstractThe authors present the substantiation of the need to create specialized meat branch in sheep breeding of Ukraine and its state in the developed countries in terms of productivity. The research provides the schemes of cross-breeding which are designed to improve meat productivity of sheep of different breeds. The results of industrial cross-breeding based on Askanian meat-wool and Romanov breeds using stud rams of Texel, Olibs, Hisor are analysed. It is established the predominance of live weight of young livestock (in terms of the two-breed crossing) over purebred peers varying from 5.6% at birth and up to 19.8% in the time of weaning. Дано обґрунтування необхідності створення спеціалізованого м’ясного напряму у галузі вівчарства України та його стан в розвинених країнах за цим напрямом продуктивності. Наведено схеми схрещування, що спрямовані на покращення м’ясної продуктивності овець різних порід. Проаналізовано результати промислового схрещування на базі асканійської м'ясо-вовнової породи та романівської з використанням плідників тексель, олібс, гісар. Встановлено перевагу живої маси помісного молодняку (при двох породному схрещуванні) над чистопородними однолітками на рівні від 5,6 % при народженні, до 19,8 % при відлученні.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherCuiavian University in Wloclawek; Institute of Irrigated Agriculture of NAASuk
dc.subjectmiasna produktyvnistuk
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk
dc.subjectporodauk
dc.subjectпородаuk
dc.subjectpromyslove skhreshchuvanniauk
dc.subjectпромислове схрещуванняuk
dc.subjectzhyva masauk
dc.subjectжива масаuk
dc.subjecttekseluk
dc.subjectтексельuk
dc.subjectromanivskauk
dc.subjectроманівськаuk
dc.subjecthisaruk
dc.subjectгісарuk
dc.subjectaskaniiska miaso-vovnova (AMD)uk
dc.subjectасканійська м'ясо-вовнова (АМД)uk
dc.titleMethodological fundamentals of the creation of specialized meat branch in sheep breeding of the Dnipro regionuk
dc.title.alternativeМетодологічні основи створення спеціалізованого м'ясного напряму у вівчарстві Придніпров’яuk
dc.typeArticleuk
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.30525/978-9934-588-73-0/2.10-
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РОЗДІЛ МОНОГРАФІЇ ВЛОЦЛАВЕК.pdf1,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.