Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСова, Наталія Анатоліївна-
dc.contributor.authorSova, Nataliya-
dc.contributor.authorМихненко, Ілона Романівна-
dc.contributor.authorMikhnenko, Ilona-
dc.contributor.authorЧорней, К.А.-
dc.contributor.authorChorney, К.-
dc.contributor.authorКоваленко, Н.В.-
dc.contributor.authorKovalenko, Vlаdіmyr-
dc.date.accessioned2021-10-18T11:26:35Z-
dc.date.available2021-10-18T11:26:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСова Н.А. Порівняння складу конопляного борошна, отриманого за різними технологіями/Н.А. Сова, І.Р. Михненко, К.А. Чорней, Н.В. Коваленко// Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.( 24 листопада 2020 р.-Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.167-168.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5342uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5342-
dc.description.abstractНапівзнежирене конопляне борошно перевищує знежирене за вмістом протеїну, жиру та клітковини. Але високий вміст жиру в конопляному борошні погіршує структурно-механічні властивості виробів. Таким чином, доцільним буде дослідження можливості використання знежиреного конопляного борошна у технології харчових продуктів.Semi-low-fat hemp flour exceeds low-fat hemp protein, fat and fiber. But the high fat content of hemp flour degrades the structural and mechanical properties of products. Therefore, it is appropriate there will be a study of the possibility of using low-fat hemp flour in food technology.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторногоuk
dc.subjectконопляне борошноuk
dc.subjectHemp flouruk
dc.subjectзнежиренняuk
dc.subjectdegreasinguk
dc.titleПорівняння складу конопляного борошна, отриманого за різними технологіямиuk
dc.title.alternativeComparison of the composition of hemp flour obtained by different technologiesuk
dc.typeThesisuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (2).pdf349,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.