Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5342
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сова, Наталія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Sova, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Михненко, Ілона Романівна | - |
dc.contributor.author | Mikhnenko, Ilona | - |
dc.contributor.author | Чорней, К.А. | - |
dc.contributor.author | Chorney, К. | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Н.В. | - |
dc.contributor.author | Kovalenko, Vlаdіmyr | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-18T11:26:35Z | - |
dc.date.available | 2021-10-18T11:26:35Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Сова Н.А. Порівняння складу конопляного борошна, отриманого за різними технологіями/Н.А. Сова, І.Р. Михненко, К.А. Чорней, Н.В. Коваленко// Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.( 24 листопада 2020 р.-Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020. –с.167-168.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5342 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5342 | - |
dc.description.abstract | Напівзнежирене конопляне борошно перевищує знежирене за вмістом протеїну, жиру та клітковини. Але високий вміст жиру в конопляному борошні погіршує структурно-механічні властивості виробів. Таким чином, доцільним буде дослідження можливості використання знежиреного конопляного борошна у технології харчових продуктів.Semi-low-fat hemp flour exceeds low-fat hemp protein, fat and fiber. But the high fat content of hemp flour degrades the structural and mechanical properties of products. Therefore, it is appropriate there will be a study of the possibility of using low-fat hemp flour in food technology. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk |
dc.subject | конопляне борошно | uk |
dc.subject | Hemp flour | uk |
dc.subject | знежирення | uk |
dc.subject | degreasing | uk |
dc.title | Порівняння складу конопляного борошна, отриманого за різними технологіями | uk |
dc.title.alternative | Comparison of the composition of hemp flour obtained by different technologies | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
168_Мелітополь_ТГАТУ_materialy_konferenciyi_20_11_2 (pdf.io) (2).pdf | 349,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.