Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5350
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євдокімов, Пилип Віталійович | - |
dc.contributor.author | Yevdokimov, Pylyp | - |
dc.contributor.author | Пироженко, Анастасія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Pyrozhenko, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Микитенко, А.О. | - |
dc.contributor.author | Mikitenko, А. | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiyenko, Vadim | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-20T08:36:39Z | - |
dc.date.available | 2021-10-20T08:36:39Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Євдокімов П.В. Визначення придатності зерна гречки для солодорощення/П.В.Євдокімов, А.В. Пироженко, А.О. Микитенко, В.О Олексієнко//Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Матер.міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.( 24 листопада 2020 р.-Мелітополь) / під заг. ред. В.М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2020.- с.223-224.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5350 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5350 | - |
dc.description.abstract | Слід зазначити, що значення енергії і здатності проростання для даного сорту гречки в літньо–осінній період не змінювалися, відповідно і різниця між ними в цей час також була на одному рівні. Більш того, її значення були мінімальними в порівнянні з іншими місяцями і становили всього 3 %. Таким чином, результати показали, що у всіх зразків гречки знайдені значення істотно нижче нормованих ГОСТ 5060–86 для пивоварного ячменю [1]. Можливо, це пов’язано з ботанічними особливостями гречки в порівнянні зі злаками. It should be noted that the value of energy and germination capacity for this varieties of buckwheat in the summer-autumn period did not change, respectively, the difference between them at this time was also on the same level. Moreover, its values were minimal compared to other months and was only 3%. Thus, the results showed that all samples of buckwheat were found values significantly below the normalized GOST 5060-86 for malting barley [1]. This may be due to the botanical features of buckwheat compared to cereals. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk |
dc.subject | солодорощення | uk |
dc.subject | malting | uk |
dc.subject | зерно гречки | uk |
dc.subject | buckwheat grain | uk |
dc.subject | здатність проростання | uk |
dc.subject | ability to germinate | uk |
dc.title | Визначення придатності зерна гречки для солодорощення | uk |
dc.title.alternative | Determination of the suitability of buckwheat grain for malting | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
22.pdf | 407,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.