Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5522
Назва: Дослідження впливу питомої поверхні фракції на процеси гідратації та структуру двоводного сульфату кальцію
Інші назви: Investigation of the influence of the specific surface of the fraction on the hydration processes and the structure of calcium hydrogen sulfate
Автори: Дерев’янко, Віктор Миколайович
Derevianko, Viktor
Волкова, Вікторія Євгенівна
Volkova, Victoriya
Гришко, Ганна Миколаївна
Hryshko, Hanna
Шинкаренко, Анастасія
Shynkarenko, Anastasia
Ключові слова: сульфат кальцію
calcium sulfate
гідратація
hydration
питома поверхня
specific surface
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Дерев’янко В. М. Дослідження впливу питомої поверхні фракції на процеси гідратації та структуру двоводного сульфату кальцію // В. М. Дерев’янко, В. Є. Волкова, Г. М. Гришко, А. Шинкаренко // Водне господарство, водна інженерія та водні технології:матер.конф – 2021: універ. студ. конф., (11-13 травня 2021 р.– Дніпро) : ДДАЕУ, 2021. – С. 6-8.- Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5522
Короткий огляд (реферат): У статті, відповідно до запропонованої гіпотези, “Регулювання морфології кристалів і структури мінеральних в’яжучих речовин добавками з нанопараметричними характеристиками” колективом авторів пропонується послідовно визначити характер впливу окремих складових процесу гідратації. Тому Дослідження впливу ПАВ питомої поверхні фракції на процеси гідратації та структуру дає можливість змінювати властивості продукту та являються актуальними. In the article, according to the proposed hypothesis, “Regulation morphology of crystals and structure of mineral binders with additives with nanoparametric characteristics ”by the team of authors is offered consistently determine the nature of the impact of individual components of the hydration process. Therefore, the study of the influence of surfactants on the specific surface of the fraction on the hydration processes and structure allows you to change the properties of the product and are relevant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5522
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гришко_12.5.pdf369,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.