Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5555
Назва: Зміни в ринковому середовищі: причини і особливості
Інші назви: Zminy v rynkovomu seredovyshchi: prychyny i osoblyvosti
Автори: Малєгін, Роман
Maliehin, Roman
Ключові слова: ринкове середовище
rynkove seredovyshche
набуття нових знань
nabuttia novykh znan
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Малєгін Р. Зміни в ринковому середовищі: причини і особливості / Р. Малєгін, наук. керівник В. В. Гаркавий // Розвиток форм і методів сучасного менеджменту в умовах глобалізації : матеріали 9-ї наук.-практ. інтернет-конф. (Дніпро, 20-21 листоп. 2021 р.) : в 2-х т. – Присвяч. 100-річчю заснування ДДАЕУ / Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т ; Дніпровська акад. неперервної освіти. – Дніпро : Поліграф. відділ ДДАЕУ, 2021. – Т. 1. – С. 102-104. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5555
Короткий огляд (реферат): Силою в сучасній економіці можна вважати лише таке знання, за допомогою якого можна виробляти цінності, за які ринок готовий платити. Стрімкі зміни ринкового середовища призводять до неактуальності отриманих знань. Нове зовнішнє оточення потребує нових знань, тому процес набуття нових знань, як раніше казали, підвищення кваліфікації є безперервним. Syloiu v suchasnii ekonomitsi mozhna vvazhaty lyshe take znannia, za dopomohoiu yakoho mozhna vyrobliaty tsinnosti, za yaki rynok hotovyi platyty. Strimki zminy rynkovoho seredovyshcha pryzvodiat do neaktualnosti otrymanykh znan. Nove zovnishnie otochennia potrebuie novykh znan, tomu protses nabuttia novykh znan, yak ranishe kazaly, pidvyshchennia kvalifikatsii ye bezperervnym.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5555
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МАЛЄГІН.pdf158,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.