Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5564
Назва: Організація кормовиробництва: значення і проблеми
Інші назви: Orhanizatsiia kormovyrobnytstva: znachennia i problemy
Автори: Терещенко, Ростислав
Tereshchenko, Rostyslav
Ключові слова: кормовиробництво
kormovyrobnytstvo
продукція тваринництва
produktsiia tvarynnytstva
значення і проблеми
znachennia i problemy
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Терещенко Р. Організація кормовиробництва: значення і проблеми / Р. Терещенко, наук. керівник І. І. Байдак // Розвиток форм і методів сучасного менеджменту в умовах глобалізації : матеріали 9-ї наук.-практ. інтернет-конф. (Дніпро, 20-21 листоп. 2021 р.) : в 2-х т. – Присвяч. 100-річчю заснування ДДАЕУ / Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т ; Дніпровська акад. неперервної освіти. – Дніпро : Поліграф. відділ ДДАЕУ, 2021. – Т. 1. – С. 133-134. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5564
Короткий огляд (реферат): Створення кормової бази яка дасть можливість організувати виробництво продукції тваринницької галузі є досить важливим елементом ефективного господарювання. Stvorennia kormovoi bazy yaka dast mozhlyvist orhanizuvaty vyrobnytstvo produktsii tvarynnytskoi haluzi ye dosyt vazhlyvym elementom efektyvnoho hospodariuvannia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.dsau.dp.ua/ua/page/materali-konferencj.html
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5564
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЕРЕЩЕНКО.pdf162,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.