Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5655
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБочков, Михайло Валерійович-
dc.contributor.authorBochkov, Mykhailo Valeriiovych-
dc.date.accessioned2022-02-22T12:53:29Z-
dc.date.available2022-02-22T12:53:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБочков М. В. Ефективність виробництва товарного меду в товаристві з обмеженою відповідальністю «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бочков Михайло Валерійович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 75 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5655.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5655-
dc.description.abstractМетою досліджень було вивчення впливу БАД люцевіти на життєдіяльність бджолосімей української степової породи бджіл в природних умовах ТОВ «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo vyvchennia vplyvu BAD liutsevity na zhyttiediialnist bdzholosimei ukrainskoi stepovoi porody bdzhil v pryrodnykh umovakh TOV «Haidamatske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectБАД люцевітаuk
dc.subjectBAD liutsevitauk
dc.subjectукраїнська степова порода бджілuk
dc.subjectukrainska stepova poroda bdzhiluk
dc.subjectвиробництво товарного медуuk
dc.subjectvyrobnytstvo tovarnoho meduuk
dc.titleЕфективність виробництва товарного меду в товаристві з обмеженою відповідальністю «Гайдамацьке» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeEfektyvnist vyrobnytstva tovarnoho medu v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Haidamatske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бочков М.В..pdf583,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.