Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5658| Назва: | Удосконалення технології виробництва м’яса гусей в товаристві з обмеженою відповідальністю Фірма «Агропроменерго» Новомосковського району Дніпропетровської області |
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu Firma «Ahropromenerho» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
| Автори: | Злючий, Артем Олександрович Zliuchyi, Artem Oleksandrovych |
| Ключові слова: | використання суспензії хлорели vykorystannia suspenzii khlorely гусівництво husivnytstvo тулузькі гуси tuluzki husy |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
| Бібліографічний опис: | Злючий А. О. Удосконалення технології виробництва м’яса гусей в товаристві з обмеженою відповідальністю Фірма «Агропроменерго» Новомосковського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Злючий Артем Олександрович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 79 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5658. |
| Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження – комплексна оцінка продуктивних та відтворювальних якостей гусей батьківського стада тулузької породи при використанні суспензії хлорели з кормом. Meta doslidzhennia – kompleksna otsinka produktyvnykh ta vidtvoriuvalnykh yakostei husei batkivskoho stada tuluzkoi porody pry vykorystanni suspenzii khlorely z kormom. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5658 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Злючий А.О..pdf | 670,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
