Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5658
Назва: Удосконалення технології виробництва м’яса гусей в товаристві з обмеженою відповідальністю Фірма «Агропроменерго» Новомосковського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva miasa husei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu Firma «Ahropromenerho» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Злючий, Артем Олександрович
Zliuchyi, Artem Oleksandrovych
Ключові слова: використання суспензії хлорели
vykorystannia suspenzii khlorely
гусівництво
husivnytstvo
тулузькі гуси
tuluzki husy
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Злючий А. О. Удосконалення технології виробництва м’яса гусей в товаристві з обмеженою відповідальністю Фірма «Агропроменерго» Новомосковського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Злючий Артем Олександрович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 79 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5658.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – комплексна оцінка продуктивних та відтворювальних якостей гусей батьківського стада тулузької породи при використанні суспензії хлорели з кормом. Meta doslidzhennia – kompleksna otsinka produktyvnykh ta vidtvoriuvalnykh yakostei husei batkivskoho stada tuluzkoi porody pry vykorystanni suspenzii khlorely z kormom.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5658
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Злючий А.О..pdf670,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.