Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5661
Назва: Ефективність технології виробництва баранини та її удосконалення в Агрохолдинг «Золоте руно» Дніпровського району, Дніпропетровської області
Інші назви: Efektyvnist tekhnolohii vyrobnytstva baranyny ta yii udoskonalennia v Ahrokholdynh «Zolote runo» Dniprovskoho raionu, Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Лисименко, Марія Сергіївна
Lysymenko, Mariia Serhiivna
Ключові слова: вовнова продуктивність
vovnova produktyvnist
вівчарство
vivcharstvo
схрещування вівцематок
skhreshchuvannia vivtsematok
відтворювальні якості маток
vidtvoriuvalni yakosti matok
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Лисименко М. С. Ефективність технології виробництва баранини та її удосконалення в Агрохолдинг «Золоте руно» Дніпровського району, Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Лисименко Марія Сергіївна ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 72 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5661.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень була оцінка результативності схрещування вівцематок асканійської тонкорунної породи з баранами породи Придніпровська м’ясна, а також продуктивних якостей отриманих помісей в Агрохолдингу “Золоте руно”. Metoiu doslidzhen bula otsinka rezultatyvnosti skhreshchuvannia vivtsematok askaniiskoi tonkorunnoi porody z baranamy porody Prydniprovska miasna, a takozh produktyvnykh yakostei otrymanykh pomisei v Ahrokholdynhu “Zolote runo”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5661
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лисименко М.С.pdf621,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.