Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5742
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фурсов, Олексій Вадимович | - |
dc.contributor.author | Fursov, Oleksii | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-11T10:43:13Z | - |
dc.date.available | 2022-03-11T10:43:13Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Фурсов О.В. Обґрунтування процесу переробки зерна кукурудзи для виробництва крохмалю та фруктози : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Фурсов Олексій Вадимович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 82 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5742 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5742 | - |
dc.description.abstract | Аналіз результатів досліджень показав, що в процесі отримання кукурудзяного крохмалю необхідно визначитись згідно регламенту з попередньою обробкою зерна подрібненням та вологим розмелюванням. Знайти оптимальне значення оптимальної концентрації поверхнево-активної речовини (ПАР). Для отримання фруктози з кукурудзяного сиропу необхідно провести його згущення при температурі 75-80°С. визначено інтенсивність випарювання води при виробництві фруктози, закономірності її кристалізації та значення гранулометричного складу фруктози. Analiz rezultativ doslidzhen pokazav, shcho v protsesi otrymannia kukurudzianoho krokhmaliu neobkhidno vyznachytys zghidno rehlamentu z poperednoiu obrobkoiu zerna podribnenniam ta volohym rozmeliuvanniam. Znaity optymalne znachennia optymalnoi kontsentratsii poverkhnevo-aktyvnoi rechovyny (PAR). Dlia otrymannia fruktozy z kukurudzianoho syropu neobkhidno provesty yoho zghushchennia pry temperaturi 75-80°S. vyznacheno intensyvnist vypariuvannia vody pry vyrobnytstvi fruktozy, zakonomirnosti yii krystalizatsii ta znachennia hranulometrychnoho skladu fruktozy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | зерно кукурудзи | uk |
dc.subject | zerno kukurudzy | uk |
dc.subject | крохмаль | uk |
dc.subject | krokhmal | uk |
dc.subject | фруктоза | uk |
dc.subject | fruktoza | uk |
dc.subject | гранулометричний склад | uk |
dc.subject | hranulometrychnyi sklad | uk |
dc.subject | випарювання | uk |
dc.subject | vypariuvannia | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | tekhnolohichnyi protses | uk |
dc.subject | температурне середовище | uk |
dc.subject | temperaturne seredovyshche | uk |
dc.subject | розчин | uk |
dc.subject | rozchyn | uk |
dc.subject | сироп | uk |
dc.subject | syrop | uk |
dc.subject | аналіз | uk |
dc.subject | analiz | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу переробки зерна кукурудзи для виробництва крохмалю та фруктози | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu pererobky zerna kukurudzy dlia vyrobnytstva krokhmaliu ta fruktozy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фурсов О.В..pdf | 1,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.