Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5742
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФурсов, Олексій Вадимович-
dc.contributor.authorFursov, Oleksii-
dc.date.accessioned2022-03-11T10:43:13Z-
dc.date.available2022-03-11T10:43:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationФурсов О.В. Обґрунтування процесу переробки зерна кукурудзи для виробництва крохмалю та фруктози : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Фурсов Олексій Вадимович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 82 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5742uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5742-
dc.description.abstractАналіз результатів досліджень показав, що в процесі отримання кукурудзяного крохмалю необхідно визначитись згідно регламенту з попередньою обробкою зерна подрібненням та вологим розмелюванням. Знайти оптимальне значення оптимальної концентрації поверхнево-активної речовини (ПАР). Для отримання фруктози з кукурудзяного сиропу необхідно провести його згущення при температурі 75-80°С. визначено інтенсивність випарювання води при виробництві фруктози, закономірності її кристалізації та значення гранулометричного складу фруктози. Analiz rezultativ doslidzhen pokazav, shcho v protsesi otrymannia kukurudzianoho krokhmaliu neobkhidno vyznachytys zghidno rehlamentu z poperednoiu obrobkoiu zerna podribnenniam ta volohym rozmeliuvanniam. Znaity optymalne znachennia optymalnoi kontsentratsii poverkhnevo-aktyvnoi rechovyny (PAR). Dlia otrymannia fruktozy z kukurudzianoho syropu neobkhidno provesty yoho zghushchennia pry temperaturi 75-80°S. vyznacheno intensyvnist vypariuvannia vody pry vyrobnytstvi fruktozy, zakonomirnosti yii krystalizatsii ta znachennia hranulometrychnoho skladu fruktozy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзерно кукурудзиuk
dc.subjectzerno kukurudzyuk
dc.subjectкрохмальuk
dc.subjectkrokhmaluk
dc.subjectфруктозаuk
dc.subjectfruktozauk
dc.subjectгранулометричний складuk
dc.subjecthranulometrychnyi skladuk
dc.subjectвипарюванняuk
dc.subjectvypariuvanniauk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjecttekhnolohichnyi protsesuk
dc.subjectтемпературне середовищеuk
dc.subjecttemperaturne seredovyshcheuk
dc.subjectрозчинuk
dc.subjectrozchynuk
dc.subjectсиропuk
dc.subjectsyropuk
dc.subjectаналізuk
dc.subjectanalizuk
dc.titleОбґрунтування процесу переробки зерна кукурудзи для виробництва крохмалю та фруктозиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu pererobky zerna kukurudzy dlia vyrobnytstva krokhmaliu ta fruktozyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фурсов О.В..pdf1,85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.