Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5747
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Діканова, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Dikanova, Oleksandra | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-12T06:33:29Z | - |
dc.date.available | 2022-03-12T06:33:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Діканова О. В. Обґрунтування використання відходів від виробництва конопляної олії у технології кондитерських виробів : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Діканова Олександра Володимирівна ; наук. керівник Петраченко Дмитро Олександрович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 103 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5747 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5747 | - |
dc.description.abstract | Олійно-жирова промисловість, як і кожна харчова галузь незалежно від своєї специфікації, в процесі виготовлення основного продукту паралельно утворює певні категорії побічних продуктів та відходів. Проте більшість олійних відходів містять в собі чималу кількість корисних речовин, котрі доцільно більш ретельно вилучати та повторно використовувати, виготовляючи інші продукти харчового чи технічного призначення. Таке рішення допоможе перейти на безвідходне виробництво а також дасть можливість економити на сировині. У даній дипломній роботі досліджено склад конопляного фільтрувального осаду. На основі даних проміжних продуктів отримано і досліджено конопляну пасту, яка стала чудовим прикладом способу використання відходів олійного виробництва. Oliino-zhyrova promyslovist, yak i kozhna kharchova haluz nezalezhno vid svoiei spetsyfikatsii, v protsesi vyhotovlennia osnovnoho produktu paralelno utvoriuie pevni katehorii pobichnykh produktiv ta vidkhodiv. Prote bilshist oliinykh vidkhodiv mistiat v sobi chymalu kilkist korysnykh rechovyn, kotri dotsilno bilsh retelno vyluchaty ta povtorno vykorystovuvaty, vyhotovliaiuchy inshi produkty kharchovoho chy tekhnichnoho pryznachennia. Take rishennia dopomozhe pereity na bezvidkhodne vyrobnytstvo a takozh dast mozhlyvist ekonomyty na syrovyni. U danii dyplomnii roboti doslidzheno sklad konoplianoho filtruvalnoho osadu. Na osnovi danykh promizhnykh produktiv otrymano i doslidzheno konoplianu pastu, yaka stala chudovym prykladom sposobu vykorystannia vidkhodiv oliinoho vyrobnytstva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | рослинні олії | uk |
dc.subject | roslynni olii | uk |
dc.subject | відходи | uk |
dc.subject | vidkhody | uk |
dc.subject | конопляний фільтрувальний осад | uk |
dc.subject | konoplianyi filtruvalnyi osad | uk |
dc.subject | конопляна паста | uk |
dc.subject | konopliana pasta | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.title | Обґрунтування використання відходів від виробництва конопляної олії у технології кондитерських виробів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia vykorystannia vidkhodiv vid vyrobnytstva konoplianoi olii u tekhnolohii kondyterskykh vyrobiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дiканова_О.В..pdf | 2,9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.